Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπέλλα: Διαγωνιζόμουν για την Ελλάδα κι εσείς με «χτυπούσατε»

Μερικές εβδομάδες μετά τον διαγωνισμό Μις Υφήλιος, η Ιωάννα Μπέλλα βγήκε και πάλι στον αφρό με μια συνέντευξη στο Πρωινό. Στις δηλώσεις της αναφέρθηκε στα σχόλια για τις πλαστικές, στην εμπειρία του Μις Υφήλιος και φυσικά στη φράση που είπε στον Αρναούτογλου και ξεσήκωσε θύελλα
αντιδράσεων. Η 22χρονη Βεροιώτισσα κατηγορεί το μοντάζ για το πως ήχησαν τα λόγια της στο κοινό και υποστήριξε ότι υπήρχε ένα απόσπασμα που δεν προβλήθηκε στο οποίο καταδικάζει τη βία. Αυτό το απόσπασμα παίχτηκε στο Πρωινό και δεν επιφέρει καμία διαφορά στην αίσθηση που προκλήθηκε σε όλους μας στο άκουσμα της ατάκας της. Η Ιωάννα Μπέλλα έδειξε να μην έχει αντιληφθεί πλήρως τι είπε. Παρά την προσπάθεια της να μην ανακινήσει το ζήτημα, η απάντηση της είναι κάπως ακατανόητη.

«Οι συγκεκριμένες δηλώσεις έχουν κοπεί στο μοντάζ, στην αναπαραγωγή. Είπα ότι είμαι κατά γιατί ήμουν θύμα στο παρελθόν, οπότε και φυσικά είμαι κατά σε όλο αυτό. Έδωσα μια πάρα πολύ όμορφη συμβουλή μετά, αυτό με στενοχώρησε που έκοψαν. Στην αναπαραγωγή, σε άλλες εκπομπές πρωινές το έκοψαν. Όταν μου είχε συμβεί το περιστατικό βίας έφυγα κατευθείαν γιατί αυτές οι καταστάσεις είναι άρρωστες. Ο διάλογος είναι το παν».

Για τα παραπάνω η Φαίη Σκορδά ανέφερε πολύ σωστά ότι φάνηκε η Ιωάννα Μπέλλα να νοιάζεται περισσότερο για τα σχόλια περί πλαστικών, παρά για το λεκτικό της ατόπημα.

«Ακόμα και αν μετά πρόσθεσε ότι όλα πρέπει να λύνονται με τον διάλογο, δεν αλλάζει κάτι. Περίμενα να ακούσω μια απάντηση από καρδιάς. Πιο πολύ κατάλαβα ότι την ένοιαξαν τα σχόλια περί πλαστικών στο GNTM, παρά τα σχόλια που έγιναν για τις δηλώσεις της».


2 σχόλια:

  1. μιλα για την ομορφια,τη μοδα,τα ρουχα,τα μαλλια κτλ. γιατι σε αρεσει και το θελεις ( το τραβαει η ψυχη σου;;;) να μιλας για ολα τα υπολοιπα που δε σου ταιριαζουν. οι δημοσιογραφοι-παρουσιαστες τετοια θελουν για να σας εκθετουν( δες Αντζελα κτλ) . εσυ δεν το καταλαβαινεις!!! οι ανθρωποι σου;;; ουτε αυτοι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ημαθια ΕΞΑΓΕΙ αγροτικα προιοντα εστω και βοοειδη οχι τουβλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ