Quantcast

http://picasion.com/

Απεργία Δασκάλων και Καθηγητών τη Δευτέρα

Νέες κινητοποιήσεις προκήρυξαν την Παρασκευή ΟΛΜΕ και ΔΟΕ, με τους Δασκάλους και Καθηγητές της χώρας να κηρύσσουν 24ωρη απεργία, διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο για το σύστημα διορισμών - προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών. Όπως αναφέρει σχετική κοινή ανακοίνωση των δύο
Ομοσπονδιών: «Τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε. καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς σε δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο.
Κηρύσσουμε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 (24ωρη απεργία για τη Δ.Ο.Ε. και 3ωρη στάση εργασίας 11-2 μ.μ. με τη δυνατότητα επιπλέον κήρυξης 3ωρης από τις ΕΛΜΕ για την Ο.Λ.Μ.Ε. για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων)».

4 σχόλια:

  1. Καμια απεργια για να αλαξει το εκπεδευτικο συστημα που βγαζει αχυρανθρωπους δεν βλεπω να κανετε??? Εκεινο δεν σας νιαζει!!! Μονο η γκουρλα!!! Οι διορησμη τη θα παρετε!!! Ποτε θα κανετε καμια αργια απο το πουθενα!!! Ποτε εχει κανα τρημερο!! Κ αν δεν εχει το κατασκευαζεται τακ τακ μονο αυτα!!! Το αν τα παιδια βγαινουν τουβλα απο αρχες!!! Αξιες στη ζωη!!! Με ιδανικα στο μυαλο τους!! Αγαπη προς τη πατριδα τους που σε λιγο δεν θα υπαρχει αυτο δεν σας νοιαζει!!! Η ΓΚΟΥΡΛΑ ΜΟΝΟ!!! ΜΟΝΟ Η ΓΚΟΥΡΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!!Α ΡΕ ΦΟΥΡΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπη προς τη πατριδα τους λεει να μαθαινουν xD Αρε κακομοιρη γερο στρατιωτακι φασιστα περασαν τα χρονια σου και σενα και θυμασαι καναν Κολοκοτρωνη να νιωθεις ωραια και να δειχνεσαι οτι εισαι δυνατος αλλα μαλλον θα ετρεχες απο καναν Κεμαλ Ατατουρκ και συ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε ρε δουλέψτε και λίγο δεν είναι κακό. Δουλεύετε 15-20 ώρες την εβδομάδα, 160 μέρες το χρόνο και νομίσατε ότι κάτι κάνετε . Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε κατι(φασιστες)σαν εμενα που λες δωσανε αγωνες και αφησαν τα τομαρια τους πανω στα ελληνικα βουνα για να εισαι εσυ ελευθερος τωρα και να πουλας θεωρια και αμπελοφιλσοφια και την ηλιθιο κουλτουρα σου!!! Κατι σαν εσενα ξεπουλανε την πατριδα μας τωρα γιατι δεν μαθανε ποτε απο κανεναν ποια ειναι η αξια της!! ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΑΓΑΠΩ!! στο χαριζω αυτο κοπρια χωνεμενη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ