Quantcast

http://picasion.com/

Ανοιχτά τη Δευτέρα όλα τα σχολεία της Ημαθίας

Διακοπές τέλος για τους μαθητές της Ημαθίας, αφού τη Δευτέρα το πρωί θα κληθούν να επιστρέψουν, έπειτα από τρεις εβδομάδες, στις σχολικές αίθουσες. Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς, της... Σοφίας, του Τηλέμαχου και της Υπατίας, τα σχολεία των δήμων Βέροιας, Νάουσας και
Αλεξάνδρειας θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, με το κουδούνι να χτυπάει κανονικά στις 08:15. Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι τα σχολεία στην Ημαθία θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο Δευτέρα 14/01 εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση: «Μετά από επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς, και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα, σας ενημερώνουμε ότι τα σχολεία όλων των βαθμίδων στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, θα λειτουργήσουν κανονικά, αύριο Δευτέρα 14-01-2019.

Συνίσταται στους εκπαιδευτικούς των σχολείων, στους αύλειους χώρους των οποίων, παραμένουν επικίνδυνα σημεία με πάγο, να επιστήσουν την προσοχή των μαθητών.

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας
Κώστας Καλαϊτζίδης»

6 σχόλια:

  1. Υπάρχει παραπληροφόρηση. Εγώ διάβασα για απεργία καθηγητών. Τελικά τι θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι σίγουρο πως θα απεργήσουν όλοι οι καθηγητές

      Διαγραφή
    2. Η απεργία είναι προαιρετική, δηλαδή αύριο καποιοι θα απεργήσουν και δεν θα έρθουν στο σχολείο και κάποιοι δεν θα απεργήσουν και θα κάνουν κανονικά μάθημα.Αυτό δεν το ξέρουμε από σήμερα, οπότε οι μαθητές θα πανε κανονικά στο σχολείο και θα κάνουν μαθημα με όσους καθηγητές δεν απεργούν.

      Διαγραφή
  2. Όλο βλακείες είστε. Τα πεζοδρόμια είναι γεμάτα πάγο, οι αυλές γεμάτες παγο και θα ανοίξουν τα σχολεία για να υπάρξουν ατυχηματα διότι οι καθηγητές δεν θα είναι πάνω από τα κεφάλια των μαθητών να τους κρατάνε το χέρι μη τυχόν και γλιστρισουν, θα έπρεπε πρώτα να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλες...τα λόγια περιτα τι να πει κανείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πεζοδρόμια μέχρι τα σχολεία στα Γιοτζαλίκια (1ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο) είναι γεμάτα πάγο. Πώς θα πάνε τα παιδιά σχολείο, περπατώντας μες το δρόμο, το σκέφτηκε ο κος Καλαϊτζίδης; Γεμάτο πάγο είναι και το πεζοδρόμιο στις εισόδους των σχολείων, εκεί που αφήνουν παιδιά τα αστικά. Μες στη μέση του δρόμου θα τα αφήσουν τα παιδιά; Κι η μισή αυλή του γυμνασίου είναι γεμάτη πάγο. Αν συμβεί κάτι ποιος θα έχει ευθύνη; Τι σόι προετοιμασία κάναν τελικά για να ανοίξουν τα σχολεία, γιατί κι η εικόνα στα δημοτικά δεν είναι καλύτερη. Στο 1ο δημοτικό, για παράδειγμα, έχει πάγο ακριβώς μπροστά στο κυλικείο, και στην είσοδο του σχολείου.

      Διαγραφή
  3. Αν τα παιδιά, όπως έγινε στη Θεσσαλονίκη, σπάσουν χέρι ή πόδι, ποιός φέρει την κατά Νόμον Αστική Ευθύνη; Κατά ποίου στρεφόμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ