Quantcast

http://picasion.com/

Νέα ενημέρωση από την Τροχαία: Αλυσίδες σε όλο το οδικό δίκτυο της Ημαθίας

Εθνικό, επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο
Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες το οδικό δίκτυο της Ημαθίας, λόγω της έντονης και συνεχιζόμενης χιονόπτωσης. Η κίνηση των οχημάτων μέχρι και νωρίς το απόγευμα γινόταν με μεγάλη δυσκολία, ενώ όσο περνούσαν οι ώρες, οι δρόμοι, ακόμα και μέσα στις πόλεις έκλειναν από τη μεγάλη συσσώρευση χιονιού στο οδόστρωμα. 

Με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η Αστυνομική Διεύθυνσης Ημαθίας, ενημερώνει τους οδηγούς πως λόγω χιονόπτωσης - παγετού, πλέον είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το εθνικό, επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο.

Παράλληλα, συνεχίζει να ισχύει η προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων βάρους άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό, από τον κόμβο Βέροιας έως τον κόμβο Πολυμύλου.


Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία που επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ