Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Σε θέση μάχης οι Αγρότες - Δεκάδες τρακτέρ στην Κουλούρα

Χαλκίδης: «Αγρότες, ελάτε στον κόμβο της Κουλούρας»
Στους δρόμους έχουν βγει από σήμερα οι Αγρότες. Εδώ και λίγη ώρα, έχει ξεκινήσει η μεγάλη προσέλευση στο μπλόκο της Κουλούρα (κάτω από τον κόμβο). Ήδη περιμετρικά του οδοστρώματος έχουν

ακινητοποιηθεί δεκάδες γεωργικά μηχανήματα, ενώ καταφτάνουν και άλλα τρακτέρ από διάφορες περιοχές της Βέροιας, της Αλεξάνδρειας και της Νάουσας. Ο αγροτικός κόσμος διαμαρτύρεται έντονα που δεν έχει πληρωθεί τις αποζημιώσεις του 2018 και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην κυβέρνηση. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με το πετρέλαιο που κοστίζει πλέον 1,5 ευρώ, με τον κανονισμό του ΕΛΓΑ και φυσικά τα ζητήματα που προκύπτουν από το φορολογικό και ασφαλιστικό.
Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας Τάσος Χαλκίδης, οι αγρότες πρέπει να βγούνε στους δρόμους και να διεκδικήσουν τα δίκαια αιτήματά τους. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, το μοναδικό «όπλο» του αγρότη είναι το τρακτέρ του. Μάλιστα, έκανε δημόσια έκκληση προς τους συναδέλφους τους να έρθουν και να ενισχύσουν το μπλόκο της Κουλούρας. Προς το παρόν, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

3 σχόλια:

  1. Αγροτες ελατε στον κομβο της κουλουρας και μολις μαζευτουμε και κανουμε τα καμποιλικια μας!!! Αυτοι που τα περνουν κατω απο τα τρακτερ θα τα παρουν καλυτερα!!! Βρεστε πρωτα ποιοι τα περνουν!!! Σπρωξτε τους και μετα κανετε αγωνα!!! Τα λαμογια σας τα ξερετε καλυτερα απ τον καθενα ποιοι ειναι!!! Σπρωξτε τους να δειτε μια ασπρη μερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια από τα ίδια, σε θέση "μάχης" και στο ίδιο μέρος η καντίνα, κουβεντούλα με τους αστυνομικούς, καμιά ωρίτσα κλείσιμο του δρόμου και το βράδυ τσιπουράκι με καλή παρέα και η συνείδησή μας ήσυχη ότι πράξαμε το "καθήκον". Αρε κατάντια Έλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχετε χάσει τον αγώνα, όλη η κοινωνία είναι εναντίων σας. κοιτάξτε τα "κίτρινα γιλέκα" αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο για τα πιστεύω τους, χωρίς να παιδεύουν τους συμπολίτες τους. όσο κλείνετε δρόμους και μας παιδεύετε να μη σας δικαιώσουν σε κανένα αίτημα, αρκετάάάάάάά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ