Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο αέρας ξήλωσε μεταλλική τέντα από ρετιρέ στο κέντρο της Βέροιας - Επενέβη η Πυροσβεστική

Σε επιφυλακή βρίσκεται από το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή και τον κίνδυνο πρόκλησης ατυχημάτων, από πτώσεις δέντρων και άλλων αντικειμένων. Ο δυνατός άνεμος που πνέει από νωρίς το πρωί και στην πόλη της Βέροιας, είχε σαν αποτέλεσμα
να ξηλώσει μεταλλική τέντα που βρισκόταν σε μπαλκόνι διαμερίσματος ρετιρέ στην οδό Κοντογεωργάκη, με άμεσο κίνδυνο αυτή να πέσει στον πεζόδρομο και να τραυματίσει περαστικούς. Την κατεστραμμένη τέντα εντόπισε, από τον έντονο θόρυβο που προκαλούνταν, γειτόνισσα στη διπλανή πολυκατοικία, η οποία και κάλεσε την Πυροσβεστική, καθώς ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος απουσίαζε. Μέσα σε λίγα λεπτά, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας έφτασε στο σημείο,με ένα όχημα και τρεις άνδρες. Αρχικά, οι Πυροσβέστες απομάκρυναν τους περαστικούς από το σημείο που κρεμόταν η επικίνδυνη τέντα, ώσπου να καταφθάσει ο ιδιοκτήτης και να ανοίξει το διαμέρισμα. 
Στη συνέχεια οι πυροσβέστες ανέβηκαν στο μπαλκόνι του ρετιρέ και απομάκρυναν τόσο την κατεστραμμένη τέντα, όσο και τη διπλανή που δεν είχε υποστεί ζημιές από τον αέρα, πριν προκληθεί κάποιος τραυματισμός.
Μεγάλη προσοχή απαιτείται, τόσο από τους οδηγούς όσο και από τους περαστικούς, καθ' όλη τη διάρκεια των ισχυρών ανέμων, καθώς υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος από πτώσεις δέντρων και αντικειμένων σε δρόμους και πεζοδρόμια. Δείτε φωτογραφίες:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ