Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με 20 πόντους φρέσκο χιόνι το XK Σελίου


Πρόσβαση μόνο με αλυσίδες ή χιονολάστιχα
Με 20 πόντους φρέσκο χιόνι «φόρτωσε» τις πίστες του χιονοδρομικού κέντρου Σελίου η χθεσινή επέλαση του χιονιά «Υπατία». Η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρας, με το θερμόμετρο στη βάση του χιονοδρομικού να δείχνει -1 βαθμό Κελσίου. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τη διοίκηση του χιονοδρομικού σχετικά με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν εκεί, υπάρχει χιονόπτωση κατά περιόδους, με νότιο άνεμο έντασης 5 μποφόρ.
Σε λειτουργία βρίσκονται οι πίστες αρχαρίων (baby 1, 2, 3), η πίστα Λούκι, η εναέρια καρέκλα Φίλιππος (κατά περιόδους λόγω αέρα) και το Συρόμενο Αλέξανδρος 1.

Ο δρόμος για το Χιονοδρομικό έχει 5 με 10 εκατοστά φρέσκο χιόνι, ενώ είναι ανοιχτό μόνο το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, από την Κουμαριά μέχρι το χιονοδρομικό. H χρήση αλυσίδων ή χιονολάστιχων είναι υποχρεωτική.

Ωράριο λειτουργίας 9:30 - 16:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ