Quantcast

http://picasion.com/

20 πανεπιστημιακοί από την Αμερική στη Βέροια

Αντιπροσωπεία 20 Καθηγητών Πανεπιστήμιου του Κολεγίου «Berea College» από την ομώνυμη πόλη του Κεντάκι των Η.Π.Α. υποδέχτηκε ο Δήμος Βέροιας, το πρωί του Σαββάτου 5 Ιανουαρίου 2019. Οι Πανεπιστημιακοί με επικεφαλής την Κοσμήτορα και Καθηγήτρια Θεολογίας, Loretta Reynolds, βρέθηκαν
την προηγούμενη εβδομάδα στην Ελλάδα ακολουθώντας τα «βήματα του Αποστόλου Παύλου» με κεντρικό σημείο του ταξιδιού τους τη Βέροια αφού τόσο η πόλη τους όσο και το Κολέγιο τους πήραν το όνομά τους από τη Βέροια, την πόλη που δίδαξε ο Απόστολος των Εθνών και ο λαός της «έλαβε το Λόγο του Θεού με όλη την ετοιμότητα του νου». Οι Πανεπιστημιακοί ευχαρίστησαν  για τη θερμή υποδοχή, εξέφρασαν τη μεγάλη συγκίνηση τους για την επίσκεψη τους στη Βέροια, την πόλη που υποδέχτηκε με αγάπη τον Απόστολο Παύλο και τόνισαν ότι μετά από αυτή την επαφή θα λάβουν κάθε πρωτοβουλία για την προώθηση των σχέσεων μεταξύ της Βέροιας και της πόλης Berea του Κεντάκι, αλλά και του κολεγίου τους. 

1 σχόλιο:

  1. Ακόμη μιλάει για απουσία Τουρισμού ο κύριος καθηγητής "παρ αρείο πάγο" ; Τι έγινε ρε παιδιά ; Ωέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ