Quantcast

http://picasion.com/

1ο Photography & Videography Workshop από το Σωματείο Φωτογράφων Κ. Μακεδονίας

Το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας και Η Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας, συνδιοργανώνουν για πρώτη φορά ένα σημαντικό τριήμερο με σεμινάρια για την φωτογραφία, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως 11 Φεβρουαρίου 2019, στο
Ξενοδοχείο Porto Palace Θεσσαλονίκης. Τα σεμινάρια απευθύνονται ΜΟΝΟ σε επαγγελματίες φωτογράφους και εικονολήπτες και θα δοθεί προτεραιότητα στα μέλη Σωματείων Φωτογράφων από όλη την Ελλάδα.
Η λίστα των ομιλητών περιλαμβάνει καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου όπως και άτομα με φρέσκια ματιά και ιδέες. Οι ομιλητές ανταποκρίθηκαν χωρίς δισταγμό στη πρόσκληση να μοιραστούν τις γνώσεις τους, στο πνεύμα των δύο σωματείων, τα οποία πιστεύουν στην συνεχή φωτογραφική εκπαίδευση και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ επαγγελματιών.

















Αναλυτικά οι ομιλητές είναι οι: Παχούντης Γιώργος, Μαργιολάκης Χαρίλαος, Θεοδωρίδης Κώστας, Μανιώρος Δημήτρης, Καρπάς Αλέξανδρος, Πεκρίδης Νικ, Σγουραμάλης Χάρης, Γεωργιάδης Θεοδόσης, Λαζαρίδου Μαρά, Nihat Serhan Serter.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και λίγα λόγια για τους ομιλητές στο παρακάτω link:

https://cwm-photographers.gr/photography-videography-workshop-thessaloniki-9-11-february-2019/

Επιπλέον κατά τη διάρκεια του τριημέρου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ανοιχτό προς το κοινό (επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους), θα εκτίθενται τα φωτογραφικά προϊόντα μεγάλων εταιρειών – χορηγών του 1ου Photography & Videography Workshop, όπως τα νέα Full Frame συστήματα των Canon (Canon EOS R) και Nikon (Nikon Z), τα APS-C και μεσαίου φορμά συστήματα της Fujifilm, οι φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες της Sony (εταιρεία Στάμος Α.Ε.) και τα φωτογραφικά προϊόντα εκτύπωσης και παρουσίασης και φωτογραφικών άλμπουμ των Artpoint, Alboom Digital, arx photolab, Cameralab και PROLAB.

Η πρώτη περίοδος εγγραφής στο 1ο Photography & Videography Workshop διαρκεί μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2019, περίοδος κατά την οποία μπορούν να εγγραφούν μόνο τα μέλη σωματείων φωτογράφων από όλη την Ελλάδα. Το κόστος για ολόκληρο το τριήμερο διαμορφώνεται στα 150€.

Από τις 21 Ιανουαρίου μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου οι εγγραφές θα ανοίξουν για όλους τους επαγγελματίες (και όσους δεν είναι μέλη σωματείων).

Το κόστος συμμετοχής για την τελευταία περίοδο διαμορφώνεται στα 150€ για συμμετοχή τις δύο πρώτες ημέρες, στα σεμινάρια του Σάββατου και τις Κυριακής και στα 200€ για το ολοήμερο σεμινάριο της Δευτέρας με ομιλητή τον Nihat Serhan Serter (η συνολική τιμή συμμετοχής για το τριήμερο είναι στα 350€).

Θα βρείτε την φόρμα εγγραφής στο παρακάτω links:

https://cwm-photographers.gr/φόρμα-προεγγραφής-photography-videography-workshop-θεσσαλονίκη/

https://form.jotformeu.com/83475375251360

Οι χορηγοί του 1ου Photography & Videography Workshop είναι (με αλφαβητική σειρά ανά κατηγορία):

Μεγάλοι Χορηγοί: Artpoint, Canon, Fujifilm, Nikon

Κύριοι Χορηγοί: Alboom Digital, arx photolab, Stamos

Χορηγοί: Cameralab, PROLAB

Χορηγός επικοινωνίας: pttl.gr.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων (Π.Ο.Φ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ