Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

4 υποψήφιοι δήμαρχοι γύρω από τη φωτιά

Η εκλογική μάχη αναμένεται... καυτή
Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά συνολικά τέσσερις υποψηφίους δημάρχους είδαμε το βράδυ της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου στα κέδρα της Φυτειάς. Την αρχή έκανε ο Κώστας Βοργιαζίδης, ο οποίος αφού άναψε την δάδα του, έφυγε «σφαίρα» για τον
Τρίλοφο όπου και εκεί πραγματοποιήθηκε ανάλογη εκδήλωση, ενώ ακολούθησαν ο Παύλος Παυλίδης, η Γεωργία Μπατσαρά και ο Γιάννης Παπαγιάννης. Οι μοναδικοί που έλειπαν από την συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν ο Αντώνης Μαρκούλης και ο Γιώργος Μελιόπουλος. Εκλογές έρχονται και όπως είναι λογικό, οι περισσότεροι από τους υποψηφίους, μαζί με το επιτελείο τους, «οργώνουν» τα βουνά και τον κάμπο του δήμου Βέροιας. Και αν συνυπολογίσουμε και τους υποψηφίους Βουλευτές, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, που διακρίναμε γύρω - γύρω από τη φωτιά, τότε ένα είναι το σίγουρο: «Η εκλογική μάχη αναμένεται... καυτή»!

3 σχόλια:

  1. τελικα επεσαν στην φωτια για να γλιτωσουμε απο δαυτους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ"ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όμως, όλα χρειάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ