Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χωρίς τον πρώτο σκόρερ της η Βέροια κόντρα στον Λαγκαδά

Με μια σημαντική απουσία θα υποδεχτεί η Βέροια την ΑΠΕ Λαγκαδά, το απόγευμα της Κυριακής (2/12) στο Δημοτικό στάδιο της πόλης. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Σάκη Κανούλα (5 τέρματα), ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν θα
μπορέσει να βοηθήσει τη «Βασίλισσα» στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι, όπου η νίκη είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος!
Οι Βεροιώτες, μετά την καλή εμφάνιση και το διπλό στο Αμύνταιο, καλούνται με τη βοήθεια των φιλάθλων τους να συνεχίσουν την αντεπίθεσή τους, έχοντας ως προορισμό την πρώτη δυάδα.

Πρώτο μέλημα είναι να αξιοποιήσουν την έδρα τους στα δυο εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν, αύριο με την δυσκολοκατάβλητη ομάδα του Λαγκαδά και την επόμενη Κυριακή με τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου, ώστε να προσεγγίσουν ακόμα περισσότερο το «ρετιρέ» της βαθμολογίας.

Το θετικό για τον τεχνικό της «Βασίλισσας» είναι ότι όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεσή του.

Διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης θα είναι ο Κουκούλης (Λάρισας) με βοηθούς τους συντοπίτες του, Καραγιάννη και Κοτούμπα.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Οι 20 παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Σάκης Θεοδοσιάδης είναι οι εξής:
Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Βεργώνης, Μαραγκός, Ζούρκος, Σοφιανίδης, Μουχάλης, Μουρατίδης, Τσιότρας, Μπακάλης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Λεφίδης, Κυριακίδης, Τσουλχάι, Μπλέτσας, Καράμπελας, Μυλωνάς, Χαντζάρας, Ιωάννου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή 2/12 (15:00)
Βέροια - ΑΠΕ Λαγκαδά
Εδεσσαϊκός - Νίκη Αγκαθιάς
Άρης Παλαιοχωρίου - Αλμωπός Αριδαίας
Μελιτέας Μελίτης - Ερμής Αμυνταίου
Αγροτικός Αστέρας - Μακεδονικός
Ολυμπιακός Κυμίνων - ΠΟ Τρίγλιας
ΑΣ Γιαννιτσά - ΠΑΟ Κουφαλίων: 1-0 (1/12)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ