Quantcast

http://picasion.com/

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία χιονοδρομίας «Skieurs»

Η ακαδημία χιονοδρομίας «Skieurs» απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών και άνω, σε γονείς-ενήλικες, ενώ δίνεται η ευκαιρία για ιδιαίτερα μαθήματα (μεμονωμένων ή γκρουπ) σε παιδιά 3 ετών και άνω. Η ακαδημία «Skieurs» έχει ως βάση το τρίπτυχο Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Ψυχαγωγία. Στοιχεία με τα
οποία δουλεύουμε 5 χρόνια τώρα με τεράστια επιτυχία, γνώμονα την αστείρευτη όρεξη για τη δουλειά μας και πάνω από όλα την αγάπη μας για τα παιδιά. Με περισσότερους από 10 πιστοποιημένους προπονητές -δάσκαλους, πρώην αθλητές Εθνικών Ομάδων, με μεγάλη εμπειρία εντός και εκτός Ελλάδος, νιώθουμε σίγουροι όσο ποτέ για τη δουλειά μας και τα αποτελέσματά μας.

Υπεύθυνη Ακαδημίας Σκι είναι η Τσίρη Κατερίνα, καθηγήτρια Φυσ. Αγωγής, πρώην μέλος Εθνικής Ομάδας με συμμετοχές σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα Σκι και Τεχνική Εκπρόσωπος της F.I.S. σε διεθνής αγώνες!!!!

Οι αναβάσεις μας ξεκινούν με τα πρώτα χιόνια του Δεκεμβρίου μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Η ακαδημία κατά βάση ανεβαίνει στο Σέλι αλλά και στα 3-5 Πηγάδια ή στο Καιμάκτσαλαν, ανάλογα πάντα με την ποιότητα την ποσότητα του χιονιού και τις καιρικές συνθήκες. Η μεταφορά των παιδιών γίνεται με πούλμαν της ακαδημίας κάθε Σάββατο και Κυριακή
Σας περιμένουμε !!!!

Τηλ. επικ. 6982397407 

Τσίρη Κατερίνα
mail: tsirikat@yahoo.gr
fb: Skieurs



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ