Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προ-Χριστουγεννιάτικα live στα Μεζεδοκαμώματα

Παρασκευή βράδυ και Σάββατο βράδυ live με Αλτή-Μπατζιάκα-Μπεκισιάρη
Οι ημέρες των Χριστουγέννων θέλουν κέφι, χορό, καλή μουσική, καλό φαγητό και καλή παρέα. Για τα τέσσερα πρώτα φροντίζουν τα «Μεζεδοκαμώματα», που τις γιορτινές αυτές ημέρες θα είναι καθημερινά κοντά μας, για να μας υποδεχθεί στον γιορτινά διακοσμημένο και ζεστό του χώρο. Την καλή παρέα θα τη φέρετε εσείς για να περάσετε τις ημέρες των Χριστουγέννων με κέφι και γιορτινή διάθεση.
Και μην ξεχνιόμαστε... Παρασκευή σήμερα και στον όροφο του «Μεζεδοκαμώματα» βγαίνουν τα όργανα! Παρασκευή βράδυ και Σάββατο βράδυ, τρώμε και πίνουμε, χορεύουμε και τραγουδάμε, με συνοδεία ζωντανής μουσικής, απολαμβάνοντας ξεχωριστές προ-χριστουγεννιάτικες βραδιές διασκέδασης! Γι' αυτό θα φροντίσουν ο Σάββας Αλτής με το μπουζούκι του, ο Γρηγόρης Μπεκισιάρης στα πλήκτρα και η Βίκυ Μπατζιάκα με την υπέροχη φωνή της. Για ανεβείτε...
Τηλ κρατήσεων 2331504094 - 6985719576



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ