Quantcast

http://picasion.com/

Ήχησαν τα πρώτα κάλαντα στη Βέροια

Παραμονές της εορτής των Χριστουγέννων και ήδη τα πρώτα κάλαντα άρχισαν να ηχούν στην πόλη. Μπορεί τα παιδάκια να περιμένουν υπομονετικά την παραμονή για να βγουν στην πόλη για τα κάλαντα, κάποιοι σύλλογοι, φορείς και μαθητές όμως πήραν ανά χείρας τα τριγωνάκια τους, φόρεσαν αγιοβασιλίτικα σκουφάκια και τα έψαλλαν από σήμερα στα γραφεία των αυτοδιοικητικών αρχών. Πρώτοι πρώτοι τα άκουσαν ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, που υποδέχθηκαν στα γραφεία τους μικρούς και μεγάλους καλαντιστές.
Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, σε διάφορες παραλλαγές τους, έψαλλαν στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, Κώστα Καλαϊτζίδη, η Εύξεινος Λέσχη Επισκοπής Ναούσης, το Μουσικό Ωδείο Νάουσας και τα παιδιά της Άνοιξης. Το γραφείο πλημμύρισε από φωνές και χαμόγελα μικρών και μεγάλων, που μετέφεραν το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου, μαζί με τις ευχές για την εορταστική περίοδο αλλά και τη νέα χρονιά που βρίσκεται προ των πυλών.  
Το  Γραφείο του Δημάρχου πλημμύρισε με χαρούμενες μελωδίες και φωνές, δημιουργώντας μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Τον κύκλο άνοιξαν τα καλλίφωνα μέλη του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι μαθητές του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Τα παιδιά της Άνοιξης» και οι μικροί μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου με τους δασκάλες τους. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και χαρά επισκέπτες, ενώ στους εκλεκτούς επισκέπτες προσφέρθηκαν παραδοσιακά κεράσματα, ακολουθώντας το παραδοσιακό έθιμο των ημερών.  









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ