Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γουλτίδης για Τσιπουρίδου: «Συγχαρητήρια στο γραφείο τύπου του Βοργιαζίδη»

Για μεροληψία υπέρ του Δημάρχου κατηγόρησε ο Γιώργος Γουλτίδης την Αθηνά Τσιπουρίδου. Ο έμπειρος δημοτικός σύμβουλος σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου (δείτε εδώ), με ιδιαίτερα καυστικό και ειρωνικό τρόπο τόνισε χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στο γραφείο τύπου κ. Βοργιαζίδη για την αμερόληπτη τοποθέτηση της κ. Προέδρου». Αφορμή για αυτό το σχόλιο, στάθηκε η αναφορά της κ. Τσιπουρίδου, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια αυτή ο Δήμος μας, που μας στηρίζει με όποιο τρόπο μπορεί. Στη διάρκεια όλης της χρονιάς είναι δίπλα μας, σε κάθε πρωτοβουλία για να τονώσουμε την αγορά αλλά και γενικότερα τη ζωή της πόλης μας, η λειτουργία του Χριστουγεννιάτιτκου τουριστικού τρένου και οι «λευκές νύχτες» είναι η καλύτερη απόδειξη αυτής της εξαιρετικής συνεργασίας.



1 σχόλιο:

  1. λυπάμαι Γιώργο δεν κάνουν έτσι πολιτική (αλλά αυτά έμαθες με το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια αυτά κάνεις, δεν μπορείς να πας παρακάτω). Τα γεγονότα στη σχέση Δήμου Εμπόρων μιλάνε μόνα τους, τα βλέπεις στην πόλη και σε πειράζουν. Στα λέει μια Πρόεδρος με .... που δεν είχε κανείς άλλος συνάδελφός της πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ