Quantcast

http://picasion.com/

Ομιλία Διαμαντόπουλου για τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες - δυσλεξία

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων Βεροίας πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, η έκτη κατά σειρά και τελευταία για φέτος συνάντηση όπου ομιλητής ήταν ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Διονύσιος
Διαμαντόπουλος, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες - δυσλεξία και πλαίσιο υποστήριξης. Την εκδήλωση προλόγισε ο Υπεύθυνος της Σχολής Γονέων Βεροίας Αρχιμανδρίτης Παύλος Παπαδόπουλος. Δείτε το video:

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια κ Δ/ντα της Α/μιας εκπαίδευσης Ημαθίας για την ενημερωσε των γονιών για ένα λεπτό αλλά μεγάλο πρόβλημα της κοινωνίας!!!Καλές γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετική, εύληπτη και ταυτόχρονα επιστημονική και εμπεριστατωμένη ομιλία από έναν χαρισματικό ομιλητή τον αγαπητό συνάδελφο και προϊστάμενό μας κύριο Δ. Διαμαντόπουλο.
    Ευτυχώς βιντεοσκοπήθηκε και ΄΄ανέβηκε΄΄ στο διαδίκτυο και μπορούμε να την παρακολουθήσουμε έστω και μ' αυτόν τον τρόπο.

    Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ