Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρωτιά της ΔΑΚΕ στις εκλογές της ΕΛΜΕ - Δείτε τα τελικά αποτελέσματα

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου οι εκλογές στην ΕΛΜΕ Ημαθίας. Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η ΔΑΚΕ με 298 σταυρούς και 3 έδρες. Την δεύτερη θέση κατέλαβε η ΣΥΝΕΚ με 203 σταυρούς και 2 έδρες, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Παρέμβαση με 135 σταυρούς και 1 έδρα. Εκλέγονται από την ΔΑΚΕ: Θεόδωρος Κακαγιάννης, Τάσος Παντσαρτζίδης και Μαρία Συμεωνίδου. Από την ΣΥΝΕΚ: Βαρβάρα Σαράντη, και Στέλλα Τσούλιου. Από την Παρέμβαση η Χαρά Αξούριστου. Από το ΑΣΕ-ΠΑΜΕ ο Μιχάλης Γαλουζής. Αναλυτικά τα αποτλέσματα:

Ψήφισαν συνολικά 786 άτομα:

ΔΑΚΕ 298 (3 έδρες)
ΣΥΝΕΚ 203 (2 έδρες)
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 135 (1 έδρα)
ΑΣΕ 84 (1 έδρα)
ΠΕΚ 23 (0 έδρα)
Λευκά 25
Άκυρα 18

5 σχόλια:

  1. Δάσκαλοι και καθηγητές πάνε πάντα με το "ρεύμα του νικητή" συντεχνίες και αυτοί όπως οι περισσότεροι. μην περιμένετε "ανατροπές" από αυτούς. Να δουλεύουμε 10-20 ώρες την εβδομάδα για 30 εβδομάδες το χρόνο, να τα έχουμε καλά με την εκάστοτε εξουσία και όλα καλά. Να πάρουμε και το δώρο Χριστουγέννων, αιτήσεις κάνατε ; θυμάστε μήπως ποιοι σας το έκοψαν; Αυτοί που ψηφίσατε ήταν, πόσο γρήγορα το ξεχάσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο απλά τα είπες και πόσο αληθινά ; Όχι μόνο δεν τιμωρούμε αυτούς που παράνομα έκοψαν δώρα και επιδόματα αλλά τους επιβραβεύουμε. Ξέχασες όμως να πεις ότι κάνουν και τις εκλογές των συλλόγων τους καθημερινή ημέρα (με κλειστά σχολεία) χωρίς να τους νοιάζει τι θα γίνουν τα παιδιά ή τα μαθήματα ή οι εργατοώρες που χάνονται. Ποιος νοιάζεται για εργατοώρες να βγάλουμε συνδικαλιστές φίλα προσκείμενους σε αυτούς που μας έκοψαν τα δώρα και τα επιδόματα. Ελληνική λογική, καλά πάμε, θα σωθούμε σίγουρα.

      Διαγραφή
  2. Ρε παιδιά, οι περαστικοί λογίζονται ως ΔΑΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μητσοτάκης απέλυσε συναδέλφους από ένα από τους εικονιζομενους.Αυτοί γιατι καμαρωνουν γιατι τους επανέφερε ο Τσιπρας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ