Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αλλάζουν παλιά κουφώματα 3 σχολεία της Νάουσας

Στο πρόγραμμα αντικατάστασης παλιών κουφωμάτων εντάχθηκαν τρία σχολεία της Νάουσας. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το γυμνάσιο Κοπανού, το δημοτικό σχολείο Μονοσπίτων και το δημοτικό σχολείο Μαρίνας, όπου τα παλιά κουφώματα θα αντικατασταθούν με νέα
συνθετικά κουφώματα ενεργειακού τύπου, με διπλούς θερμοηχομονωτικούς ενεργειακούς υαλοπίνακες. Τη σύμβαση για την αλλαγή κουφωμάτων σε σχολεία του Δήμου Νάουσας, υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας με τον ανάδοχο που προέκυψε από την διαγωνιστική διαδικασία.

Το έργο προϋπολογισμού 61.950,73 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, δημοπρατήθηκε και θα εκτελεστεί σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ της Περιφερειακής ενότητας Ημαθίας και του Δήμου Ηρωικής πόλης Νάουσας, είναι ενταγμένο στον Προϋπολογισμό τής Περιφερείας Κεντρικής Μακεδονίας και θα χρηματοδοτηθεί από πιστώσεις του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών Υπόλοιπων Πιστώσεων Ο.Σ.Κ. & Τόκων έτους 2017 τής Π.Ε. Ημαθίας τής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ