Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαφ-Τσουφ! Το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι επιστρέφει στη Βέροια!

Αποτελεί πλέον την πιο γιορτινή ατραξιόν της πόλης και μια πρωτοβουλία που εξελίχθηκε σε θεσμό. Το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι που τόσο αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, ως μια γιορτινή νότα στην πόλη, επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στη Βέροια! Ο Εμπορικός Σύλλογος βλέποντας την
τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, ζήτησε και φέτος από τον Δήμο να συνδιοργανώσουν τη δράση αυτή και έτσι, το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι θα ξεκινήσεις τις βόλτες του.

Με αφετηρία την πλατεία Δημαρχείου και με διαδρομή τις οδούς Μητροπόλεως, Βενιζέλου, Μαλακούση, Κεντρικής, Μητροπόλεως και επιστροφή στην πλατεία Δημαρχείου, μικροί και μεγάλοι, για την περίοδο των εορτών θα έχουν την ευκαιρία καθημερινά, πρωί και απόγευμα, να απολαύσουν γιορτινές βόλτες με χριστουγεννιάτικη μουσική στο κέντρο της Βέροιας. Οι βόλτες με το τρενάκι, όπως κάθε χρόνο, θα είναι για όλους δωρεάν. 

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ