Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με το εκδοτικό έργο σε Βέροια, Νάουσα συνεχίστηκε το επετειακό τριήμερο της Ε.Μ.Ι.Π.Η.

Με ιδιαίτερα ζωηρό και ενδιαφέροντα διάλογο κύλησε και η 2η μέρα του τριημέρου της Εταιρείας Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού (Ε.Μ.Ι.Π.Η.), κατά τη συζήτηση του θέματος «Η Βέροια και η Νάουσα στο εκδοτικό έργο της Ε.Μ.Ι.Π.Η.». Οι συζητήσεις που πραγματοποιούνται στα
πλαίσια του τριημέρου που διοργανώνεται με αφορμή τη συμπλήρωση των δέκα χρόνων από την ίδρυση της Ε.Μ.Ι.Π.Η., φιλοξενούνται στο καφέ «Εκτός Χάρτη» (Papatzikou art-gallery). 
Κατά τη δεύτερη ημέρα, οι Παύλος Πυρινός, Στέργιος Αποστόλου, Θοδώρα Μαυρίδου και Γιώργος Μάλλιος, απάντησαν σε ερωτήσεις του συντονιστή της εκδήλωσης Βαλάντη Λιόλιου, δημοσιογράφου της ηλ. εφημερίδας naousanews.gr, και του κοινού, συμφώνησαν και διαφώνησαν, αντάλλαξαν απόψεις και, τελικά, όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι συμμετείχαν σε μία όμορφη και εποικοδομητική συζήτηση.
Παρόντες και δύο μαθητές Λυκείου, μαθητές της προέδρου της ΕΜΙΠΗ Ολυμπίας Μπέτσα, το «μέλλον της ΕΜΙΠΗ», όπως ευχήθηκε να είναι ο επίτιμος πρόεδρος της Εταιρείας και ομιλητής στην εκδήλωση, Παύλος Πυρινός.

Το τριήμερο παρουσίασης του εκδοτικού έργου της Ε.Μ.Ι.Π.Η. ολοκληρώνεται το απόγευμα της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου 2018, με θέμα «Το έργο της ΕΜΙΠΗ μέσα από τα μάτια αυτών που συνεργάστηκαν μαζί της…»
Συμμετέχουν: Γιάννης Καμπούρης, Αντώνης Γκαλίτσιος, Μαρία Τορορή, Γιάννης Μοσχόπουλος, Δημήτρης Καρασάββας, Μανώλης Ξυνάδας. Συντονισμός: Νίκος Βουδούρης, δημοσιογράφος InVeria.gr.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ