Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μονόδρομος για τη Βέροια η νίκη στο Αμύνταιο

Την επιστροφή στις νίκες θέλει πάση θυσία η Βέροια, στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας Ερμή Αμυνταίου. Οι «κυανέρυθροι», μετά την ήττα-σοκ στο τοπικό ντέρμπι από την Αγκαθιά, δεν έχουν περιθώρια για άλλες «γκέλες» και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, για να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από την κωμόπολη του νομού Φλώρινας. Αγωνιστικά, ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού θα έχει στην διάθεσή του και τον Μουχάλη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που «κληρονόμησε» από το ματς με την Αγκαθιά. Έτσι, ο έμπειρος τεχνικός θα έχει την ευχέρεια να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, για να πάρει η ομάδα του το επιθυμητό αποτέλεσμα. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Μάντζιος (Ηπείρου) με βοηθούς τους συντοπίτες του Τσάντα και Πάνο.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Οι 20 παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Σάκης Θεοδοσιάδης είναι οι εξής:

Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Βεργώνης, Μαραγκός, Ζούρκος, Σοφιανίδης, Μουχάλης, Μουρατίδης, Τσιότρας, Μπακάλης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Λεφίδης, Κυριακίδης, Κανούλας, Μπλέτσας, Καράμπελας, Μυλωνάς, Χαντζάρας, Ιωάννου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - Κυριακή 25/11 (15:00)

Ερμής Αμυνταίου - Βέροια
Νίκη Αγκαθιάς - Μελιτέας Μελίτης
Αλμωπός Αριδαίας - ΑΠΕ Λαγκαδά
ΠΑΟ Κουφαλίων - Εδεσσαϊκός
ΑΣ Γιαννιτσά - Αγροτικός Αστέρας
Μακεδονικός - Ολυμπιακός Κυμίνων
ΠΟ Τρίγλιας - Άρης Παλαιοχωρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ