Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την πιο νόστιμη και πρωτότυπη τούρτα θα την πάρετε από το... κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»!

Για φανατικούς κρεατοφάγους!
Βαρεθήκατε τις κλασσικές τούρτες γενεθλίων και θέλετε να πρωτοτυπήσετε; Ψάχνετε την πιο ευφάνταστη τούρτα για να κάνετε έκπληξη σε κάποιον φίλο; Θέλετε το γιορτινό σας τραπέζι να μείνει αξέχαστο, σερβίροντας την τούρτα για... κυρίως; Βρήκαμε στη Βέροια το μαγαζί που ετοιμάζει τις πιο πρωτότυπες και εναλλακτικές τούρτες... από κρέας!
Και φυσικά ποιος κάνει θαύματα με το κρέας σε αυτή την πόλη; Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια». Αντί για παντεσπάνι, ζάχαρη, σοκολάτα, κρέμα και ζαχαρωτά για διακόσμηση, το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» φτιάχνει εντυπωσιακές κρεατένιες τούρτες, με κιμά και κρέμα τυριού σε πολλά χρώματα, ενώ τις στολίζει με πιπεριές, μπέικον, κεφτεδάκια  και διάφορες σος.
Το αποτέλεσμα; Οπτικά ούτε που πάει το μυαλό σας ότι πρόκειται για ένα πρωτότυπο κρεατοσκεύασμα, από τα τόσα που δημιουργεί κάθε μέρα το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», αλλά για μια κλασσική τούρτα με επικάλυψη λευκής σαντιγί. 
Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», για μια ακόμη φορά πρωτοτυπεί, ξεφεύγει από το παραδοσιακό και δημιουργεί σκευάσματα που ξετρελαίνουν. 
Κάντε μια επίσκεψη στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»... Που άρχισε να μυρίζει Χριστούγεννα, τόσο στη διακόσμηση όσο και στις δημιουργίες του! Έτοιμες λύσεις για το καθημερινό μας τραπέζι που θα το κάνουν να μοιάζει κάθε μέρα γιορτινό!
Τορτίγιες με κοτόπουλο, κρουασανάκια γεμιστά, ρολά γεμιστά, μλουκάνικα delikato χειροποίητα σε δυο γεύσεις και πολλά πολλά ακόμα! Πάντα με την ποιότητα που επιμένει να προσφέρει σε όλα του τα προϊόντα. 

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Στο facebook ΕΔΩ
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ