Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεοδοσιάδης: «Με υπομονή θα κατακτήσουμε τους στόχους μας»

Εμφανώς ικανοποιημένος, τόσο από τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών, όσο και από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, εμφανίστηκε ο Σάκης Θεοδοσιάδης μετά την άνετη επικράτηση των «κυανέρυθρων» στο Αμύνταιο κόντρα στον Ερμή με 0-4. Ο έμπειρος προπονητής της
Βέροιας, αφού έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στους παίκτες του, τόνισε πως ήταν μια δίκαιη νίκη απέναντι σ' έναν αντίπαλο που ενώ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, παλεύει με σθένος όλα τα παιχνίδια. «Με πειθαρχία και συγκέντρωση κατορθώσαμε στο πρώτο ημίχρονο να τελειώσουμε το ματς και να πάρουμε μία σημαντική νίκη που μας δίνει δύναμη για την συνέχεια. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας του Βορρά» δουλεύουν σκληρά καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας και «διψάνε» για διάκριση. Θα πρέπει να έχουμε όλοι υπομονή και να κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον. Γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια και είμαι σίγουρος πως θα πετύχουμε τους στόχους μας» κατέληξε ο κ. Θεοδοσιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ