Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πέρασε σαν... σίφουνας η «Βασίλισσα» από το Αμύνταιο!

Επιστροφή στις νίκες για τη «Βασίλισσα του βορρά», η οποία πέρασε με εμφατικό τρόπο από το Αμύνταιο, συντρίβοντας με 4-0 τον τοπικό Ερμή! Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν ανώτερη από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα και εκτός από τα τέσσερα τέρματα που πέτυχε, έχασε αρκετές ακόμη ευκαιρία για να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της.
Πολύ νωρίς οι Βεροιώτες πήραν κεφάλι στο σκορ, με τον Κανούλα στο 6ο λεπτό να «κρεμάει» όμορφα τον αντίπαλο γκολκίπερ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα!

Δέκα λεπτά αργότερα ο υψηλόσωμος στράικερ των «κυανέρυθρων» με γυριστή κεφαλιά μέσα από την περιοχή έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο 18' ο Τσικόπουλος από καλή θέση δεν μπόρεσε να γράψει το 3-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Βεργώνη να αστοχήσει από πλεονεκτική θέση.

Στο 33' η «Βασίλισσα» άγγιξε το τρίτο γκολ αλλά η κεφαλιά του Αλέξανδρου Βεργώνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ερμή!

Στο 40' ο Τσικόπουλος ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή αλλά ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια στο καθαρό πέναλτι, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι Βεροιώτες «κλείδωσαν» τη νίκη τους με κοντινό σουτ του Μπλέτσα, έπειτα από προσπάθεια του Κανούλα.

Η μοναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων σε αυτό το διάστημα ήταν ένα σουτ του Τσορλίνη στο 35' που αποκρούστηκε από τον Μπλατσιώτη.

Στο δεύτερο μέρος οι «κυανέρυθροι» μπήκαν εξίσου δυνατά και στο 48' πέτυχαν το 4-0 με σουτ του Μυλωνά μέσα από την περιοχή!

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε, με τους Βεροιώτες να συνεχίζουν να έχουν την πρωτοβουλία και να χάνουν τρεις ακόμη καλές ευκαιρίες, με τον Χαντζάρα στο 56', τον Μπλέτσα στο 80' και τον Καράμπελα στο 90ό λεπτό του αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μάντζιος (Ηπείρου), έχοντας βοηθούς τους συντοπίτες του Τσάντα και Πάνο.

ΕΡΜΗΣ: Στόικος, Γιορεντζίδης, Ανδρονικίδης, Σιδηρόπουλος, Πιριτζάους (72’ Γκάρας), Αμαραντίδης, Τσορλίνης (77’ Βλαδίκας), Αθανασιάδης, Θεοδουλίδης, Ηλιάδης, Χαϊτίδης (59’ Χαμαλίδης).

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Μουχάλης, Λεφίδης (77’ Κυριακίδης), Μουρατίδης (61’ Ιωάννου), Μαραγκός, Μπακάλης, Βεργώνης, Μπλέτσας, Κανούλας (43’ λ.τ. Μυλωνάς), Τσικόπουλος, Χαντζάρας (59’ Καράμπελας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ