Quantcast

http://picasion.com/

Ράδης: «Αδικήθηκα στη Βέροια»

Ο 21χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας στις πρώτες του δηλώσεις, έχοντας παίξει ήδη το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα της Χανιώτικης ομάδας, απέναντι στη Νεάπολη δήλωσε πολύ ευχαριστημένος που βρίσκεται στην Παλαιόχωρα. Μάλιστα, σημειώνει ότι ο στόχος της παραμονής είναι εφικτός ενώ τέλος, δεν παραλείπει να εκφράσει πικρία για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε η Βέροια, η οποία κατά τον ίδιο, δεν του έδωσε καμία ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητες του, παρότι ο ίδιος όπως φαίνεται, πιστεύει πολύ στον εαυτό του.

«Με τον ερχομό μου στην ομάδα της Παλαιόχωρας νιώθω χαρούμενος και ενθουσιασμένος γιατί είναι άλλη μια πρόκληση για τον εαυτό μου και την ποδοσφαιρική μου καριέρα», τονίζει ο Ράδης. «Η ομάδα μας έχω να πω ότι απαρτίζεται από ποιοτικούς παίκτες με θέληση για δουλειά και ένα τεχνικό επιτελείο το οποίο στηρίζει και θα στηρίζει αυτή την προσπάθεια που καταβάλουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία και θα είναι πάντα δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε».

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, η Παλαιόχωρα αναζητά απεγνωσμένα βαθμούς, με τον Ράδη να σχολιάζει τη συνέχεια και το ποια θα μπορούσε να είναι αυτή για την ομάδα του: «Πάρα τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στα οποία βάσει της εικόνας των παιχνιδιών ο παράγοντας τύχη δεν ήταν με το μέρος μας, ευελπιστώ ότι αυτό θα γυρίσει στα επόμενα παιχνίδια με πρώτο της Κυριακής με τον Ιωνικό και να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα μας τονώσει σωματικά και ψυχολογικά. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και πιστεύω πως με πολλή δουλειά, πίστη, επιμονή και καθαρό μυαλό σε αυτά που θα μας ζητήσει ο προπονητής μας, η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της, ο οποίος είναι η παραμονή στην κατηγορία».

Τέλος και σε ερώτηση για την μέχρι σήμερα πορεία του στο ποδόσφαιρο, αλλά και τη Βέροια, απ’ όπου ξεκίνησε και με την οποία αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι στη Σούπερ Λιγκ, ο Ράδης απαντά τα εξής: «Η Βέροια είναι η πόλη μου και την έβλεπα ως ένα σκαλοπάτι για την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Από την Α’ ως την Γ’ Εθνική στην οποία είναι τώρα, θεωρώ ότι μέσα σε αυτή την πορεία της ομάδας, ο ίδιος αδικήθηκα. Η ομάδα δεν πίστεψε σε μένα και δεν μου δόθηκε καμία ευκαιρία ν' αναδείξω τα προσόντα μου. Τώρα, όσον αφορά το μέλλον πιστεύω πως με πολύ δουλειά και με υγεία πάνω απ’ όλα θα καταφέρω να πραγματοποιήσω τους στόχους που έχω θέσει για την ζωή μου, οι οποίοι είναι ν’ αγωνιστώ σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και φυσικά ν’ αγωνιστώ για την Εθνική Ελλάδος και το εθνόσημο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ