Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Μύρισαν» γιορτές... με προσφορές και δώρα στο «Smart»

Δείτε το νέο φυλλάδιο - Ισχύει από Δευτέρα 26 Νοεμβρίου έως Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
Συνεχίζει με αμείωτη ένταση την πολιτική των μειωμένων τιμών το Σούπερ Μάρκετ «Smart». Ελεύθερη πρώτη τιμών σε πολλά προϊόντα,
πάντα με την υπογραφή της κορυφαίας ποιότητας. Κάνοντας μια βόλτα στους διαδρόμους, ο καταναλωτής θα βρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων όλων των κατηγοριών, χαμογελαστά πρόσωπα πρόθυμα να τον εξυπηρετήσουν και κυρίως Smart τιμές! Επίσης, στο συγκεκριμένο κατάστημα, θα βρείτε το κρεοπωλείο της επιχείρησης «Φάρμα Μπέλλας», τυροκομικά προϊόντα της επιχείρησης «Τζιλίνης», οπωροπωλείο με φρέσκα φρούτα και λαχανικά «Γαϊτανίδη», καθώς και φρέσκο ψωμί και αρτοποιήματα από τον «Φούρνο της Μάγδας». Και μην ξεχνάτε! Το super market «SMART» Βέροιας παρέχει στους πελάτες του ΔΩΡΕΑΝ πάρκινγκ! (Ισχύει για αγορές πάνω από 20€), καθώς και υπηρεσία DELIVERY στο χώρο σας! (πληροφορίες στο τηλ. 2331076600). Ξεφυλλίστε το νέο φυλλάδιο:
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ