Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η εκπληκτική πορεία της Νίκης Αγκαθιάς και η απάντηση του Βασίλη Γιαννόπουλου

Η Νίκη Αγκαθιάς συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Μάλιστα, την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να νικήσει μέσα στη Βέροια, την ιστορική «Βασίλισσα του Βορρά» με 0-1. «Πρώτος στόχος μας ήταν η παραμονή. Πλέον, θέλουμε ό,τι καλύτερο. Γιατί όχι; Ακόμη και στην πρώτη τριάδα», υποστηρίζει ο Βασίλης Γιαννόπουλος. Όσο για τις μεγάλες ζημιές; Διπλό σε Παλαιοχώρι, Εύοσμο και πρόσφατα στη Βέροια έκανε η ομάδα του Κωστογλίδη. «Έχουμε κάνει καλά διπλά», είπε ο Γιαννόπουλος, ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός της ομάδας από την Ημαθία.

«Δεν το περιμέναμε»


Πού οφείλεται, όμως, η εντυπωσιακή παρουσία; «Οφείλεται σίγουρα στην παρουσία του προπονητή. Στο θέμα τακτικής, αλλά και συγκέντρωσης. Συν τοις άλλοις, κάθε παίκτης προσωπικά, αυτό που βγάζει στο γήπεδο παίζει τον ρόλο του». Η Νίκη διαθέτει την καλύτερη άμυνα στον όμιλο. «Έχουμε δέσει στην άμυνα. Μας βοηθά ο σχηματισμός με τρία στόπερ. Προσωπικά, μ' έχει βοηθήσει, διότι το είχαμε παίξει και στη Νάουσα, όταν ήμουν». 

Ο Γιαννόπουλος αγωνίστηκε και στα οκτώ φετινά παιχνίδια: «Με πιστεύει και με στηρίζει ο προπονητής. Είναι σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή», μετέφερε μέσω της «metrosport.gr» και τέλος κατέληξε: «Ούτε εμείς περιμέναμε τέτοια πορεία. Βέβαια, μπορεί να είμαστε νεοφώτιστη ομάδα, αλλά μη ξεχνάτε ότι έχουμε έμπειρους παίκτες, αλλά και παιδιά με παραστάσεις από την κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ