Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μετωπική σύγκρουση με 2 τραυματίες στην Παλαιά Εθνική Βέροιας - Θεσσαλονίκης

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 25 Νοεμβρίου στην Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας - Θεσσαλονίκης λίγο μετά την στροφή του Παλαιοχωρίου. Δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα που κινούνταν στην οδό, συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα το ένα εκ των δύο οχημάτων να εκτραπεί και
να ανατραπεί στο διπλανό χωράφι. Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε ο νεαρός οδηγός του ενός οχήματος και η γυναίκα του άλλου, ενώ προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, με το ένα όχημα να κόβεται σχεδόν στα δυο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του alexandreia-gidas.gr που βρέθηκε στο σημείο, το ασθενοφόρο άργησε πολύ να έρθει, ενώ στο σημείο έσπευσε και κλιμάκιο της Τροχαίας, προκειμένου να ερευνήσει τα αίτια του ατυχήματος και να ρυθμίσει την κυκλοφορία ώσπου η Πυροσβεστική να καθαρίσει το οδόστρωμα από τα συντρίμμια. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ