Quantcast

http://picasion.com/

Σήμερα το απόγευμα η Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, διοργανώνουν Ημερίδα, με θέμα: «Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο», την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, στις 18:00, στον Χώρο Τεχνών Βέροιας. Στόχος της Ημερίδας
είναι η επιστημονική, εμπεριστατωμένη και σαφής ενημέρωση σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση των παιδιών στο διαδίκτυο, το νομικό πλαίσιο που διέπει την προστασία των ανηλίκων και των ενηλίκων κατά την πλοήγησή τους, καθώς και σχετικά με τα μέτρα πρόληψης από τους κινδύνους του διαδικτύου.

Η Ημερίδα, η οποία τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, απευθύνεται σε γονείς και κηδεμόνες παιδιών, σε εκπαιδευτικούς, μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας, καθώς και στο ευρύ κοινό της Ημαθίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ