Quantcast

http://picasion.com/

Σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια φέτος η Γιορτή Σοκολάτας

Χωρίς σοκολατογιορτή η Βέροια
Η «Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής» διοργανώνεται για 5η συνεχόμενη χρονιά από την αντιπεριφέρεια Ημαθίας, με το σκηνικό φέτος να μεταφέρεται σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια. Φέτος, η γιορτή δε θα φιλοξενηθεί στη Βέροια και
στο πάρκο της Ελιάς όπως συνέβαινε τα πρώτα 4 χρόνια, αλλά θα διεξαχθεί σε δυο διήμερα, ένα στη Νάουσα στις 7 και 8 Δεκεμβρίου και ένα στην Αλεξάνδρεια στις 14 και 15 Δεκεμβρίου και όπως υπόσχονται οι διοργανωτές, θα είναι γεμάτα σοκολάτα και πολλές εκπλήξεις!

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού της γιορτής αυτής, η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας, τον Δήμο Αλεξάνδρειας και το Επιμελητήριο Ημαθίας απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους Φορείς (Πολιτιστικούς Συλλόγους με τμήματα παιδικών χορωδιών και θεατρικά, Αθλητικούς Συλλόγους με τμήματα χορού ή γυμναστικής, Ωδεία, Σχολές χορού, Εθελοντές κ.α.) να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της εκδήλωσης. 

Σ’ αυτή μας την τολμηρή προσπάθεια, ζητούμε να σταθείτε συμπαραστάτες και μαζί να καταφέρουμε το καλύτερο για ακόμη μία φορά μοιράζοντας γλυκά χαμόγελα στους μικρούς φίλους μας τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στις παρακάτω ημερομηνίες:

• Στη πόλη της Νάουσας (πλατεία Καρατάσου):
Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Δεκεμβρίου ( ώρα 18.00)

• Στη πόλη της Αλεξάνδρειας (Πνευματικό Κέντρο):
Παρασκευή 14 και Σάββατο 15 Δεκεμβρίου (ώρα 18.00)

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ώρες μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στο γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας.
Τηλ. Επικ. 23313 50230 (αρμόδια υπάλληλος: Μαρία Ανδρεάδου)
e-mail: andreadou.m@imathia.pkm.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ