Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δημοσιογράφος από την Ημαθία απαντάει αν έχει δεσμό με τον Μάριο του Survivor

Το τελευταίο διάστημα πολλές είναι οι φήμες που θέλουν ζευγάρι την Χαριτίνη Ηλιάδου με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Όλα ξεκίνησαν την ημέρα γενεθλίων του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, ο οποίος τα γιόρτασε σε μαγαζί της Λευκωσίας και ανάμεσα στους καλεσμένους του βρισκόταν και η όμορφη Χαριτίνη
Ηλιάδου. Όμως η εντυπωσιακή δημοσιογράφος με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από ένα Instastory, απαντώντας σε ερώτηση θαυμαστή της:
«Όχι, με τον Μάριο είμαστε φίλοι. Και φαντάζει αδιανόητο το ότι γράφτηκε κάτι τόσο αβάσιμο χωρίς να υπάρχει τίποτα ενδεικτικό σαν επιχείρημα. Κατανοώ την δουλειά των δημοσιογράφων αλλά κάποιες φορές τα σενάρια που δημιουργούν αγγίζουν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας», έγραψε χαρακτηριστικά. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ