Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μύρισε φύση το Τμήμα Μαγείρων του ΔΙΕΚ Έδεσσας στη Φάρμα Κουτσιώφτη

Μία ακόμη επίσκεψη δέχθηκε την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, στις 11:30 π.μ. η πρότυπη μονάδα Φάρμα Κουτσιώφτη. Το Τμήμα Μαγείρων Γ ’ Εξαμήνου του ΔΙΕΚ Έδεσσας με την συνοδεία των καθηγητών κ. Κελεσίδη Ιωάννη και κ. Κουρατζόγλου Θεόδωρου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον κ.
Στέργιο Κουτσιώφτη και να δουν από κοντά τις επιλεγμένες γαλλικές ράτσες όπως Charolais, Aubrac, Limousine, Blonde d'aquitaine, που εκτρέφονται υπό τους ήχους κλασσικής μουσικής με ειδικό μείγμα τροφής από αρωματικά φυτά της ελληνικής φύσης όπως ρίγανη, βασιλικό δυόσμο, λιναρόσπορο κτλ., προσφέροντας ένα κρέας πλούσιο σε Ω3 λιπαρά οξέα, βιταμίνες κι αντιοξειδωτικά.

Το αποτέλεσμα είναι ένα κρέας εξαιρετικά τρυφερό με χαρακτηριστικό το ροζ χρώμα και με ασύγκριτο άρωμα που γίνεται άμεσα αντιληπτό από την νοικοκυρά και τον επαγγελματία κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, και κορυφώνεται στο γεύμα.

Ο κ. Στέργιος Κουτσιώφτης ξενάγησε και ενημέρωσε τους φοιτητές αναφέροντας τα μέρη του μοσχαρίσιου κρέατος αλλά και ποιεςpremium κοπές, όπως Tomahawk, Flank Steak, Shell Loin, vegas strip κ.λ.π.

Το ενδιαφέρον τράβηξε το burger «Άρωμα-Ω3» και όπως ανέφερε ο κ. Κουτσιώφτης, το αυθεντικό burger, παρασκευάζεται με μοσχάρι υψηλής ποιότητας και γεύσης. Το περίφημο μοσχαρίσιο burger «Άρωμα-Ω3» που απέσπασε το Χρυσό Βραβείο γεύσης και ποιότητας, φτιαγμένο από μοσχάρια που τρέφονται με μυρωδικά της ελληνικής γης και μεγαλώνουν σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον είναι μεγάλης διατροφικής αξίας & πλούσιο σε ωµέγα-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα.

Αν κι εσείς επιθυμείτε να δοκιμάσετε τη μοναδική αυτή εμπειρία ενός λαχταριστού, ζουμερού, με όλες τις γεύσεις και αρώματα burger δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το κρεοπωλείο «ΆΡΩΜΑ» στο κέντρο της Βέροιας, Βενιζέλου 54 και να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας ή να επικοινωνήσετε στο 2331071823 για να ενημερωθείτε τα σημεία πώλησης.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη:





1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ