Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκίνησε το επετειακό τριήμερο της Εταιρείας Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ημαθίας

Επετειακό τριήμερο, με αφορμή τη συμπλήρωση των δέκα χρόνων από την ίδρυσή της και τη συνεχή λειτουργία και εργασία για τη μελέτη και προβολή της Τοπικής Ιστορίας και του Πολιτισμού της Ημαθίας, διοργανώνει η Εταιρεία Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού (Ε.Μ.Ι.Π.Η.). Το τριήμερο περιλαμβάνει έκθεση των εκδόσεων της Ε.Μ.Ι.Π.Η., παρουσίαση του έργου και ανοιχτή συζήτηση με συγγραφείς, ερευνητές και το κοινό, με θέματα που αντλούνται από το εκδοτικό έργο και την ευρύτερη δραστηριότητα της Ε.Μ.Ι.ΠΗ. Οι συζητήσεις φιλοξενούνται τη Δευτέρα 26/11, την Τρίτη 27/11 και την Τετάρτη 28/11, στο καφέ «Εκτός Χάρτη» (Papatzikou art-gallery).
Στην πρώτη συνάντηση, τη Δευτέρα 26/11, συζητήθηκε το θέμα «Πολιτικές, κοινωνικές και θρησκευτικές πτυχές του 20ου αιώνα στην Ημαθία». Συμμετείχαν ο Χρήστος Σκούπρας, η Αντωνία Χαρίση, ο Δημήτρης Βύζας και ο Σταύρος Δεληγιάννης, ενώ το συντονισμό της συζήτησης ανέλαβε η Σοφία Γκαγκούση, αρχισυντάκτρια εφημερίδας «Λαός». Παράλληλα, όλο το τριήμερο θα υπάρχει διαρκής έκθεση και διάθεση των εκδόσεων της Εταιρείας. Δείτε φωτογραφίες:
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ