Quantcast

http://picasion.com/

Χάστε πόντους και εξαφανίστε το λίπος με την επαναστατική μέθοδο CRYO COOL MED μόνο στο κέντρο ομορφιάς και αδυνατίσματος Lipogen

Η Κρυολιπόλυση είναι μία μη επεμβατική μέθοδος λιπογλυπτικής, που σου υπόσχεται χωρίς νυστέρι και επεμβάσεις να μειώσει τον όγκο του συσσωρευμένου τοπικού λίπους. Η κρυολιπόλυση CRYO COOL MED, διαθέτει την πατενταρισμένη τεχνολογία THERMO-CONTRAST η οποία
διεγείρει και αυξάνει τον μεταβολισμό για την επίτευξη πιο άμεσου και ορατού αποτελέσματος. Η διαδικασία της θεραπείας είναι απολύτως άνετη, γρήγορη, εντελώς ανώδυνη και δεν απαιτείται χρόνος αποκατάστασης. 

Για την μείωση του λίπους χρησιμοποιείται η μέθοδος της ελεγχόμενης ψύξης. Συγκεκριμένα, με την βοήθεια του ειδικού μηχανήματος, ψύχονται σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός, συνήθως -6 με -9 C, τα λιποκύτταρα. Η ψύξη τους οδηγεί στη νέκρωση τους, και η τελευταία με την σειρά της οδηγεί στην φυσική αποβολή τους από τον οργανισμό και στη μείωση του τοπικού πάχους. 

Η κρυολιπόλυση μπορεί να εφαρμοστεί στην κοιλιά, τα μπράτσα, τα ψωμάκια, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα γόνατα και την πλάτη και τα πλεονεκτήματα της είναι πολλά:

1. Στοχεύει κατευθείαν στις περιοχές με το επίμονο τοπικό λίπος και το καταστρέφει.

2. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα, αρκεί να διατηρήσετε το βάρος σας σταθερό και να ακολουθήσετε υγιεινό τρόπο ζωής.

3. Άμεσα αποτελέσματα με φυσικό τρόπο που γίνονται ορατά μετά από 2-3 εβδομάδες.

4. Είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματική και ασφαλής.

5. Δεν έχει χρόνο αποθεραπείας.

6. Έχει προσιτό κόστος.

7. Η διαδικασία είναι ανώδυνη.

8. Βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος, κάνοντας σύσφιξη και αποφεύγοντας την χαλάρωση και βοηθώντας στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας.


9. Δεν χρειάζεται να κάνετε εισαγωγή σε κάποιο νοσοκομείο ή κλινική.

Κάθε συνεδρία κρυολιπόλυσης διαρκεί 55-65 λεπτά ανάλογα με την περιοχή την οποία επιλέγουμε να δουλέψουμε και τα αποτελέσματα της είναι φανερά σε μόλις 15 μέρες. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο κέντρο αδυνατίσματος και ομορφιάς Lipogen.

Και μην ξεχνάτε την κλήρωση μας, όσες περισσότερες φορές μας επισκεφτείτε τόσες περισσότερες και οι πιθανότητες να κερδίσετε, καθώς για κάθε επίσκεψη το όνομα σας ξαναμπαίνει στην κλήρωση! Σας περιμένουμε!


Lipogen
Βενιζέλου 31 Βέροια
Τηλ.: 23310 20623


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ