Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια... ζόρικη νοσταλγική ροκ βραδιά το Σάββατο στο «Voice City»

Λάκης Παπαδόπουλος
Γιάννης Γιοκαρίνης
Νίκος Ζιώγαλας
Γιάννης Μηλιώκας
Κάτι δυνατό τους ενώνει! Κάτι μαγικό μας χαρίζουν σε κάθε συναυλία τους! Είναι ζόρικοι, εκρηκτικοί και Rock! Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο δικός μας Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Μηλιώκας, ανεβαίνουν το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στη μουσική του 
«VOICE city», στον πεζόδρομο της Έλλης, για να μας παρασύρουν με την τρέλα -που είναι μεταδοτική- και τις νότες τους, την ανεξάντλητη ενέργεια και την εφηβική τους διάθεση!

Είσαι «Κιθαρίστας ή Ντράμερ»; Είσαι από «Βέροια Θεσσαλονίκη Αθήνα»; Είσαι μήπως «Γυριστρούλα»; Μπες το Σάββατο το βράδυ «σαν Σταρ του Σινεμά» μέσα στο «VOICE city» και απόλαυσε την πιο απρόβλεπτη, ευχάριστη, συγκινητική, χορευτική, ασόβαρη, σοβαρή βραδιά!

Όλα αυτά θα συμβούν το Σάββατο το βράδυ στο «VOICE city», που όλα τα Σάββατα του χειμώνα, θα μεταμορφώνεται σε μουσική σκηνή και θα φιλοξενεί μεγάλους καλλιτέχνες και μάλιστα, με τιμή εισόδου στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα! Κάτι που υποσχέθηκαν εξ' αρχής οι διοργανωτές για τις συναυλίες που θα απολαμβάνει κάθε Σάββατο το κοινό της Βέροιας στη μουσική σκηνή στον πεζόδρομο της οδού Έλλης.

Ο φετινός χειμώνας όμως έφερε κάτι διαφορετικό στη Βέροια και ο προγραμματισμός του «Voice city» για τα Σαββατόβραδά του κρύβουν πολλές εκπλήξεις! 

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018
Ώρα έναρξης 23:00
Τιμή εισόδου: 5€
Τηλ. κρατήσεων: 6971 717642


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ