Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ένας Βεροιώτης λύτρωσε τον Ολυμπιακό

Ο Μάνος, με ένα γκολ στο 90ό λεπτό, απέτρεψε μια έκπληξη πρώτου μεγέθους που διαφαινόταν στο Φάληρο, καθώς ο ουραγός Απόλλωνας Σμύρνης κρατούσε «άσφαιρο» τον Ολυμπιακό ως εκείνο το σημείο. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 1-0 και απέφυγαν το «έμφραγμα» από τον ουραγό της κατάταξης, που
δεν βρήκε ούτε σήμερα τον πρώτο βαθμό στην εφετινή Super League. Ο Βεροιώτης σκόρερ του Ολυμπιακού μίλησε για το γκολ που πέτυχε αλλά και την αφιέρωσή του. Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova: 

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα το γκολ αυτό. Μου δίνει μεγάλη ώθηση αυτό. Κατάφερα να σκοράρω και να πάρουμε την νίκη. Πιο σημαντικό απ΄όλα ήταν ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είναι πολύ σημαντικό για τους επιθετικούς να σκοράρουν, μιας και ανεβαίνει η ψυχολογία του. Δεν ήξερα τι να κάνω και πως να το διαχειριστώ. Το αφιέρωσα στον φίλο μου τον Γιαννιώτη, μιας και του το είχα υποσχεθεί».

Για το γεγονός ότι βάζουν γκολ στα τελευταία λεπτά των αγώνων: «Πολλές φορές δεν πετυχαίνουμε το γκολ. Είμαστε αρκετά άτυχοι καθ΄όλη την διάρκεια του αγλωνα. Είτε με τα δοκάρια του Λάζαρου είτε με τις ευκαιρίες που χάνουμε οι υπόλοιποι»

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια και να παίρνουμε τους βαθμούς».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος είναι ο 12ος μας παίκτης και μας στηρίζει και θέλουμε να του δινούμε χαρές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ