Εναντίον του Βασίλη Τσιάρτα οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ - Του ακύρωσαν το διαρκείας!

Μέσω ανακοίνωσής τους, οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ καταφέρονται εναντίον του Βασίλη Τσιάρτα, για το γεγονός ότι αυτός ξεκίνησε πλέον να αρθρογραφεί σε Μέσο το οποίο «ξεκάθαρα η ομάδα μας έχει καταγγείλει ως όργανο προπαγάνδας υπέρ του ΠΑΟΚ», όπως καταγγέλλουν. Εκτός της ανακοίνωσης,
σύμφωνα με τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, οι βετεράνοι της Ένωσης προχώρησαν και στην ακύρωση του εισιτηρίου διαρκείας που του είχαν δώσει.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Παλαιμάχων της ΑΕΚ αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Παλαιμάχων της ΑΕΚ εκφράζει τη βαθιά λύπη του και την έντονη δυσαρέσκειά του για την επιλογή του μέλους του, Βασίλη Τσιάρτα, να αρθρογραφεί στην ιστοσελίδα SDNA, την οποία ξεκάθαρα η ομάδα μας έχει καταγγείλει ως όργανο προπαγάνδας υπέρ του ΠΑΟΚ και είναι δεδομένο ότι πολλές φορές κατά το παρελθόν έχει προσβάλλει βάναυσα την ΑΕΚ στην αρθρογραφία της.

Ο Σύνδεσμος των Παλαιμάχων της ΑΕΚ εκτιμά ότι σε μια περίοδο κατά την οποία η κιτρινόμαυρη οικογένεια οφείλει να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα μας απέναντι στη σκληρή και μεθοδευμένη πολεμική την οποία δέχεται, είναι ανεπίτρεπτο ποδοσφαιριστές, που έχουν γράψει ιστορία με την κιτρινόμαυρη φανέλα, να αποδέχονται πρόταση συνεργασίας από media απόλυτου ελέγχου των αντιπάλων μας και να μετατρέπονται σε γρανάζια της επικοινωνιακής μηχανής τους».

2 σχόλια:

  1. Ωραίοι οι παλαίμαχοι..Δεν τους πείραζε που ελεγε την μια βλ@@@κεία μετα την άλλη και επρεπε να τον στειλουν πισω στην σπηλια του, τους πειραζε το που θα γράφει τις επόμενες βλ@@@@ες του.Ωραιοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ το δικό σου επίπεδο @κτινοβολεί @ντικειμενικότητ@ και @ξιοπρέπει@...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ