Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τίτλοι τέλους για την Εθνική Τράπεζα στους Λαδόμυλους

Συγχωνεύτηκε με το κατάστημα της Μητροπόλεως
Εδώ και μερικές ημέρες, αρκετοί πελάτες και συνταξιούχοι της Εθνικής που πήγαν να εξυπηρετηθούν από το κατάστημα στην οδό Πιερίων (στην περιοχή των Λαδόμυλων) είδαν τα στόρια
κατεβασμένα και την πόρτα της εισόδου κλειστή. Η
διοίκηση αποφάσισε να συγχωνευτεί το εν λόγω κατάστημα, με αυτό της Μητροπόλεως. Προς το παρόν, το Α.Τ.Μ. εξυπηρετεί όσους επιθυμούν να βγάλουν χρήματα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του veriotis.gr, στο προσεχές χρονικό διάστημα, άλλο ένα κατάστημα μεγάλης τράπεζας, που εδρεύει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, θα σταματήσει την λειτουργία του και θα συγχωνευτεί με άλλο κατάστημα.

1 σχόλιο:

  1. Οι τραπεζιτες ότι έφαγαν έφαγαν. Δεν έμεινε τίποτα πλέον. Το θέμα είναι οι υπάλληλοι να μη μείνουν χωρίς δουλειά αλλά και αυτοί δεν είχαν κανένα μέτρο και όριο τα προηγούμενα χρόνια όταν μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τα μαγαζιά των αφεντικών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ