Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τους αθλητές Θώμογλου, Κελεπούρη και Ιωαννίδου βράβευσε ο δήμος Βέροιας

Για το ασημένιο μετάλλιο και τις διακρίσεις τους στην Ολυμπιάδα Νέων
Τους αθλητές μας Σάββα Θόμωγλου, Άνθιμο Κελεπούρη και Ελένη Ιωαννίδου, που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που διεξήχθησαν στο Μπουένος Άιρες, βράβευσε το απόγευμα της Τετάρτης 31/10 ο δήμος Βέροιας. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, παρουσία των τριών αθλητών, των οικογενειών και των προπονητών τους. Στον Σάββα Θώμογλου, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο (2η θέση) στα 200 μέτρα πρόσθιο, αποδόθηκε η ύψιστη τιμή, το «Μετάλλιο της πόλης των Βεροιαίων», ενώ στους αθλητές Άνθιμο Κελεπούρη και Ελένη Ιωαννίδου, που κατέκτησαν την 
8η θέση στα 5.000 μέτρα βάδην και την 12η θέση στα 800 μέτρα αντίστοιχα, απενεμήθη «Εύφημος Μνεία».
«Ο αθλητισμός αποτελεί όαση στην εποχή μας, που οι πειρασμοί είναι πολλοί. Έχουμε κοντά μας τρεις αθλητές που κατάφεραν πράγματα που ελάχιστοι νέοι καταφέρνουν. Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ίδιους, στους γονείς και προπονητές αλλά και τους συναθλητές τους που βοήθησαν στην άμιλλα. Σας ευχαριστούμε για την επιτυχία σας, που πέρα από προσωπική είναι και επιτυχία για την πόλη», ανέφερε ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, δηλώνοντας πως ο δήμος θα είναι κοντά τους, στο βαθμό που μπορεί.
Το λόγο πήραν στη συνέχεια οι τρεις αθλητές, που θέλησαν με τη σειρά τους να ευχαριστήσουν την πόλη της Βέροιας, τον δήμο, τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ για την υλική υποστήριξη και βοήθεια, τους προπονητές τους και τους γονείς τους αλλά και όλους όσους τους στήριξαν, βοηθώντας τους να κατακτήσουν τις διακρίσεις αυτές και χάρηκαν με τη χαρά τους. 
Ακολούθησαν οι απονομές των τιμητικών διακρίσεων στους αθλητές, από τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ Στέργιο Διαμάντη και τον αντιδήμαρχο Παιδείας Γιώργο Σοφιανίδη. Δείτε φωτογραφίες:
 






















3 σχόλια:

  1. εγο ειμαι κοστα ο νικοσ κοιμοσουν




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ.
    ΠΑΙΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ.
    ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ