Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θέλεις να ανοίξεις φαρμακείο στην Ημαθία; Δες που έχει κενές θέσεις...

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά
Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποιεί στο κοινό, τον ακριβή αριθμό των κενών θέσεων φαρμακείων που υπάρχουν στο νομό Ημαθίας κατά την
ημερομηνία 30 Σεπτεμβρίου 2018. Μάλιστα επισημαίνει και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που θα πρέπει να έχει ο κάθε ενδιαφερόμενος:
• Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ιδιοχείρως (ή από εκπρόσωπο με εξουσιοδότηση) ή ηλεκτρονικά και θα συνοδεύονται από Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα αναφέρεται ο υπεύθυνος φαρμακοποιός για τη λειτουργία του φαρμακείου σε περίπτωση που χορηγηθεί η συγκεκριμένη άδεια, από 01-11- 2018 15-11-2018.
• Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις θα υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dygeias@imathia.pkm.gov.gr 
• Οι αιτήσεις που υποβάλλονται ηλεκτρονικά σε ημέρα αργίας πρωτοκολλούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 
• Οι αιτήσεις που υποβάλλονται ηλεκτρονικά πέραν του ωραρίου εργασίας (μετά την 3.00 μμ) πρωτοκολλούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 
• Σημ.: Οι ιδιώτες που έχουν κάνει αίτηση, οφείλουν να καταθέσουν όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά των υπευθύνων φαρμακοποιών, σύμφωνα με τα οποία θα γίνει η κρίση των αιτήσεων. 

Δείτε τις κενές θέσεις στην Ημαθία και για περσσότερες πληροφορίες δείτε εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ