Σήκωσε το κύπελλο ο Ανανιάδης του Αλέξανδρου Βέροιας

Μετάλλια για Μανωλοπούλου και Γεωργοπούλου
Καλή εμφάνιση και υψηλές επιδόσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας στο τουρνουά αντισφαίρισης Ε3 που διεξήχθη το σαββατοκύριακο 27-28 Οκτωβρίου στην Πτολεμαΐδα. Ο Μιχάλης Ανανιάδης κατέκτησε την πρώτη θέση και σήκωσε το κύπελλο. Ο κορυφαίος αθλητής επιβεβαίωσε τη σταθερά ανοδική του πορεία, κι αφού έφτασε στον τρίτο συνεχόμενο τελικό κατάφερε να κερδίσει την 1η θέση του τουρνουά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο νεαρό αθλητή για την επιμονή που έχει επιδείξει όλα τα χρόνια της αγωνιστικής του παρουσίας.

Την 3η θέση κατέκτησε η Μανωλοπούλου Ανθή στην κατηγορία Κ12, ενώ στους οκτώ καλύτερους έφτασε ο Νέγκας Χαράλαμπος. Επίσης ο δεκάχρονος Δέλλιος Βασίλης έφτασε πολύ κοντά στην οχτάδα χάνοντας δύσκολα 4-2, 5-3, ενώ πολύ καλές εμφανίσεις σημείωσαν οι Παπαδόπουλος Φώτης, Μαϊόβης Γιώργος και Ασίκης Γιώργος.

Επίσης την 3η θέση στο τουρνουά ανδρών – γυναικών κατέκτησε η 16χρονη Γεωργοπούλου Ναταλία αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή της Κουκουλομάτη Σταύρο.

Ο πρόεδρος του Ομίλου συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά στις προπονήσεις καθώς και για τις επιτυχίες τους, όπως επίσης και τους προπονητές του Ομίλου Κουκουλομάτη Σταύρο και Παπαδοπούλου Κορίνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ