Quantcast

http://picasion.com/

Απίστευτο! Στα... κάγκελα γονείς και μαθητές έξω από τον Α' Παιδικό Σταθμό και 9ο Δημοτικό Βέροιας

Κυριολεκτικά στα... κάγκελα χρειάστηκε να ανέβουν χθες το μεσημέρι γονείς και μαθητές από το Α' Δημοτικό Παιδικό Σταθμό και το 9ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες, αιτία ήταν ένα μικρό φορτηγάκι που «έμεινε» έξω ακριβώς από την είσοδο του σχολείου. Ο οδηγός
τεχνικής υπηρεσίας που βρέθηκε για εργασίες έξω από το σχολικό συγκρότημα, φαίνεται πως δεν εκτίμησε σωστά την κλίση και το πλάτος του παράδρομου, με αποτέλεσμα το φορτηγάκι να «εγκλωβιστεί» και εμποδίσει την μετακίνηση μικρών και μεγάλων που το ξεπερνούσαν σκαρφαλώνοντας στα κάγκελα! Το περβάζι του παιδικού σταθμού ήταν ο μοναδικός «δρόμος διαφυγής» αφού το υπόλοιπο τμήμα του είχε κοπεί κατά μήκος.
Τα παράπονα των γονέων για συχνότατη χρήση του συγκεκριμένου παράδρομου από Ι.Χ δεν έχουν τέλος. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αγνοούν την ύπαρξη απαγορευτικής μπάρας και ανεβαίνουν με οχήματα την απότομη ανηφόρα, ένα σημείο το οποίο διασχίζουν καθημερινά δεκάδες παιδιά.























































2 σχόλια:

  1. Τόσο καλούς οδηγούς προσλαμβάνει ο Δήμος Βέροιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή ήμουν παρουσα σε αυτό το "τραγικό" συμβάν, εχω να πω ότι είναι υπερβολική η περιγραφή σας.Μπραβο στην μάνα "αιλουρο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ