Τρέξτε να προλάβετε - Κλείστε ΤΑ τέλεια παιδικά πάρτι στον «Punchinello»

Ανανεωμένοι χώροι και επιλογές μπουφέ ανάμεσα από 30 είδη!
Πλησιάζει η ώρα των γενεθλίων του παιδιού σας; Μην πονοκεφαλιάζεται με κάτι τόσο ευχάριστο. Ο «Punchinello» έχει σκεφτεί τα πάντα για εσάς, δημιουργώντας τους ιδανικούς χώρους, τις πιο ολοκληρωμένες και οικονομικές επιλογές, για τα πιο αξέχαστα παιδικά πάρτι, για λίγα ή πολλά άτομα, για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά. Ο πιο αγαπημένος χώρος των παιδιών, φέτος το χειμώνα είναι πιο ανανεωμένος και παιχνιδιάρικος από ποτέ. Με νέες αίθουσες, νέα παιχνίδια, νέες δραστηριότητες, νέα αίθουσα bebe για παιδάκια μέχρι 4 ετών αλλά και νέα πακέτα για παιδικά πάρτι με νέα ειδή μπουφέ. Όλα νέα και ακόμα καλύτερα, όπως μόνο ο παιδότοπος «Punchinello» ξέρει να προσφέρει! 
Επιλέξτε 7 διαφορετικές γεύσεις στο μπουφέ, ανάμεσα από 30 ποικιλίες φαγητού!
Με τα πιο οικονομικά πακέτα παιδικών γενεθλίων που βρίσκουμε μόνο στον «Punchinello». Με 7 είδη που μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από 30, διαφορετικά σε κάθε μπουφέ και νέα πακέτα προσφορών, top class special και απλά. Κλείστε τα πιο αξέχαστα πάρτι για τα αγγελούδια σας, χαρίστε τους υπέροχες στιγμές χαράς και επωφεληθείτε από τα μοναδικά καινούρια πακέτα με νέα είδη μπουφέ που προσφέρει ο «Punchinello» και θα ξετρελάνουν παιδιά και γονείς!
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα στο 6983224701 (κύριος Φίλιππος)
Καθημερινά κοντά σας, από το πρωί έως το βράδυ, για το καθημερινό παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση των παιδιών κάθε ηλικίας, σε ένα ασφαλές περιβάλλον, υπό την επίβλεψη έμπειρων παιδαγωγών. Στον «Punchinelllo» δε διασκεδάζουν μόνο τα παιδιά αλλά και οι γονείς, που μπορούν να απολαύσουν τον καφέ και το ποτό τους και να χαλαρώσουν σε ένα όμορφο περιβάλλον.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ