Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προσλήψεις 86 εργαζομένων σε Βρεφονηπιακούς - Πόσες θέσεις αφορούν στην Ημαθία;

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 86 εργαζομένων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών του, προχωρά ο ΟΑΕΔ. Αναλυτικότερα πρόκειται για παιδικούς σταθμούς του ΟΑΕΔ όπου αναμένεται να καλυφθούν οι ανάγκες σε προσωπικό. Συγκεκριμένα πρόκειται για 3 θέσεις στην Ημαθία, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα αφορά στην Αττική (34 θέσεις), Αιτωλοακαρνανία (4), Αχαΐα (4), Δράμα (2), Ευρυτανία (2), Θεσπρωτία (1), Ιωάννινα (5), Καρδίτσα (10), Λάρισα (3), Μεσσηνία (1), Ξάνθη (7), Ροδόπη (5), Σέρρες (1) και Τρίκαλα (4) που θα καλύψουν τις ανάγκες τους σε προσωπικό των κλάδων: ΠΕ Νηπιαγωγών- ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων - ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων – Παιδοκόμων - ΔΕ Μαγείρων - ΥΕ Καθαριότητας.

Τα απαιτούμενα προσόντα και οι προθεσμίες περιγράφονται στην προκήρυξη η περίληψη της οποίας δημοσιεύεται σήμερα στην «Ε» (σε άλλη σελίδα) και αναλυτικά στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ