Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πολιτική εκδήλωση με Λυγερό, Φραγκούλη και Καρακωστάνογλου στην Εληά

Την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο της «Εληάς» στο κέντρο της Βέροιας πολιτική εκδήλωση με ομιλητές το στρατηγικό σύμβουλο Νίκο Λυγερό, τον Διεθνολόγο, λέκτορα της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, ενώ
χαιρετισμό θα απευθύνει ο επίτιμος Αρχηγός του Γ.Ε.Σ., Στρατηγός ε.α. Φράγκος Φραγκούλης. Κύριο θέμα συζήτησης θα είναι οι εξελίξεις στο Μακεδονικό και η συμφωνία των Πρεσπών. Μάλιστα, οι διοργανωτές στην ανακοίνωσή τους ασκούν κριτική στην Δημοτική Αρχή, η οποία δεν εξέδωσε ψήφισμα για το Σκοπιανό, ενώ στις προθέσεις τους είναι μαζί με το νεοσυσταθέντα πολιτιστικό σύλλογο «Μακεδονικό Ρόδακα» να διοργανώσουν μια σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων σε ολόκληρο το δήμο Βέροιας, όπως για παράδειγμα Βεργίνα, Μακροχώρι, Πατρίδα και άλλες περιοχές. Διαβάστε
αναλυτικά την ανακοίνωση: «Παρά τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκήθηκαν, η Ντροπή των Πρεσπών, μετά το δημοψήφισμα στα Σκόπια, έχει ήδη, κατ’ ουσία, χρεοκοπήσει. Οι πολιτικές εξελίξεις προβλέπονται ραγδαίες, τόσο στη γείτονα χώρα, όσο και στην Ελλάδα. Για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των δημοτών της Βέροιας γύρω από αυτό το μείζονος σημασίας εθνικό θέμα, και με δεδομένη την πλήρη αδιαφορία της δημοτικής αρχής να προχωρήσει στην έκδοση, έστω, ενός ψηφίσματος για το Σκοπιανό, προχωρούμε σε συνεργασία με το νεοσυσταθέντα πολιτιστικό σύλλογο «Μακεδονικό Ρόδακα» στη διοργάνωση σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων σε ολόκληρο το δήμο μας, ώστε οι πολίτες να γνωρίσουν από καταξιωμένους και έγκριτους ομιλητές την Αλήθεια, για το πώς επιχειρείται η συγκρότηση ενός Έθνους με κλοπιμαία υλικά. 


Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και ώρα 18.30, στην πόλη της Βέροιας, στην Ελιά, με ομιλητές το στρατηγικό σύμβουλο Νίκο Λυγερό και τον Διεθνολόγο, λέκτορα της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. Βενιαμίν Καρακωστάνογλου. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Στρατηγός ε.α Φράγκος Φραγκούλης. Θα ακολουθήσουν ανάλογες εκδηλώσεις στην ιστορική έδρα του Δήμου μας, στη Βεργίνα, στο Μακροχώρι κ.α.Για εμάς, αυτή την κρίσιμη ώρα της ευθύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας, ο Μακεδονικός Αγώνας συνεχίζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ