Παρελθόν από τη Βέροια ο Παπανώτας - Τι ανέφερε στην επιστολή του

Κοινή συναινέσει η λύση της συνεργασίας
Ραγδαίες είναι οι ποδοσφαιρικές εξελίξεις στην ομάδα της Βέροιας. Μετά το άσχημο βαθμολογικό ξεκίνημα της «Βασίλισσας του Βορρά» στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όπου σε πέντε παιχνίδια, έχει συγκεντρώσει μόλις έξι βαθμούς, ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπανώτας εξέδωσε ευχαριστήρια δήλωση στην οποία εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σ' αυτήν την απόφαση. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του έμπειρου τεχνικού:

«Όταν στις 30-7-2018 κλήθηκα να ηγηθώ της προσπάθειας αναδόμησης της ομάδος μας , ο στόχος που είχε τεθεί από την διοίκηση ήταν να χτιστεί μια υγιής ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ, πάνω σε στέρεες βάσεις για τα επόμενα 4-5 χρόνια, με συγκεκριμένο οικονομικό προγραμματισμό για την πρώτη χρονιά.

Τροχοπέδη στην προσπάθεια μας ήταν η καθυστερημένη σύσταση της με αποτέλεσμα παίκτες από την Ημαθία αλλά και κάποιοι έμπειροι να έχουν συμφωνήσει σε άλλες ομάδες.

Παρόλο που η ομάδα θεμελιώθηκε από το μηδέν, είχε πολύ καλή δομή με εξαιρετικές σχέσεις αγωνιστικές και μη, εις γνώση πάντα της διοίκησης και πάνω στον στόχο που είχε θέσει.

Παραμονές του πρωταθλήματος μου ανακοινώθηκε ότι ο στόχος αλλάζει και θα πρέπει σαν ΒΕΡΟΙΑ που είμαστε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Συμφώνησα μαζί τους αλλά γνωρίζοντας τις δυσκολίες της Γ' εθνικής και ξέροντας τα αδύνατα σημεία της ομάδος μας, εισηγήθηκα να έρθουν 4-5 έμπειροι παίκτες ώστε να πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχοντες και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του πρωταθλητισμού γιατί δεν μπορείς με μαύρο σιτάρι να βγάλεις άσπρο ψωμί. Οι παίκτες τελικά σε αυτό το διάστημα δεν αποκτήθηκαν.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την συνεργασία μας, εύχομαι να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί και να τους δώσω συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν (ηθική & υλική).

Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για την συνειδητή τους προσπάθεια, τα Μ.Μ.Ε της Ημαθίας για την στήριξη τους, τους παίκτες μου για την άψογη συνεργασία και ιδιαίτερα στους στυλοβάτες αυτής τον Αλέξανδρο Βεργώνη και στον Στέλιο Μαραγκό που έβαλαν το λιθαράκι τους στη δημιουργία αυτής της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ και τέλος τον κόσμο της Βέροιας για την αγάπη που δείξανε σε όλους μας.

Τους προτρέπω να την αγκαλιάσουν ακόμα περισσότερο και να είναι σίγουροι ότι με υπομονή και δουλειά αυτή η ομάδα θα κάνει και πάλι περήφανη την πόλη μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ