Quantcast

http://picasion.com/

Αυτό είναι το νέο σήμα της ΝΔ

Τα αποκαλυπτήρια του νέου σήματος της Νέας Δημοκρατίας έγιναν πριν από λίγο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τα 44 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος. «Είμαστε υπερήφανοι για την προσφορά της παράταξής μας. Ταυτόχρονα όμως νιώθουμε το βάρος της ευθύνης απέναντι στο μέλλον. Οφείλουμε να
γίνουμε καλύτεροι. Οφείλουμε να αλλάξουμε. Μόνο έτσι θα διαμορφώσουμε την κοινωνία που μας αξίζει», σημείωσε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας: «Όραμά μου είναι κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας να μπορούν να υλοποιούν ελεύθεροι το δικό τους όραμα». Ειδική αναφορά επιφύλαξε ο κ. Μητσοτάκης στο άνοιγμα της παράταξης σε νέο στελεχιακό δυναμικό:

«Σήμερα είναι μαζί μας 150 συμπολίτες μας από το Μητρώο Στελεχών. Δεν ανήκαν στον κομματικό μηχανισμό και δεν είχαν σχέση με την πολιτική, αλλά εμπνέονται από το κοινό μας όραμα και αποφάσισαν να συμπορευτούν μαζί μας. Πολλοί από αυτούς θα είναι στα ψηφοδέλτιά μας», είπε.

















Το νέο σήμα
Αναφερόμενος στο νέο σήμα της παράταξης ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Υποδεχόμαστε το νέο σύμβολο της παράταξής μας που θα μας συντροφεύει στις νέες μάχες. Σηματοδοτεί το ρόλο του κόμματος μας. Ενός κόμματος που είναι ανοιχτό σε νέες ιδέες, που θέλει να ενώσει τους Έλληνες σε μία συμφωνία αλήθειας. Ενα κόμμα που θα γράψει τις πρώτες σελίδες της νέας εποχής. Με το «Ν» της διαρκούς νεότητας και το «Δ» της παντοτινής δημοκρατικής μας αναφοράς. Ένα σήμα που έχει τον παραδοσιακό μας πυρσό σε μία πιο αφαιρετική εκδοχή αλλά τυλίγεται από το γαλάζιο της πατρίδας αλλά και από το λευκό. Το χρώμα που είναι έτοιμο να συνεργαστεί με όλα τα άλλα. Το καινούριο σήμα μας είναι τόσο διακριτό ώστε να ξεχωρίζει από κάθε άλλο αλλά και τόσο αφαιρετικό ώστε να μπορούν να προβάλουν πάνω του κάθε Ελληνα και κάθε Ελληνίδα τις δικές τους ελπίδες. Γιατί αυτό τελικά συμβόλιζε πάντα η ΝΔ, την ελπίδα του απλού ανθρώπου για μια καλύτερη ζωή».

















Ενότητα στη βάση
«Επιμένω στην ανάγκη ενότητας στη βάση, και συνεννόησης στην κορυφή. Επιμένω στην κινητοποίηση του απλού πολίτη, που πρέπει, επιτέλους, να βγει από το τέλμα της απογοήτευσης. Για να συναντηθούμε όλοι στην ίδια διαδρομή που θα φέρει μια φωτεινή μέρα για την Ελλάδα», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ