Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με τί καιρό θα γιορτάσουμε του Αγίου Δημητρίου και την 28η στην Ημαθία; Διαβάστε αναλυτικά

Τα τερτίπια του καιρού και των θυελλωδών ανέμων που δημιούργησαν προβλήματα λόγω της έντασής τους έως και 5 μποφόρ, τοπικά έφτασαν και τα 6, φαίνεται πως υποχωρούν σταδιακά μέσα στην ημέρα, παραμονή του Αγίου Δημητρίου. Όσοι θα συνοδεύσουν αύριο τα παιδιά τους στις σχολικές επετειακές γιορτές του «ΟΧΙ», θα πρέπει να εφοδιαστούν με μπουφάν για τις πρωινές ώρες ενώ υψηλότερες θα είναι οι θερμοκρασίες στην εξέλιξη της μέρας. Ο ήλιος θα κάνει την εμφάνισή του στο νομό Ημαθίας τα επόμενα 24ωρα, τουλάχιστον και μέχρι την Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018. Πιο συγκεκριμένα αύριο Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου στη Βέροια η θερμοκρασία τα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς, με ανέμους εντάσεως 2 μποφόρ και ηλιοφάνεια. Στη Νάουσα η μικρότερη θερμοκρασία θα είναι 7 βαθμοί και η μέγιστη 19, με άπνοια και λίγα σύννεφα. Από 6 έως 21 βαθμοί κελσίου θα σημειωθούν αύριο στην Αλεξάνδρεια με ανέμους 2 μποφόρ και ήλιο.

Στο Σάββατο 27 Οκτωβρίου στο νομό Ημαθίας αναμένεται αραιή συννεφιά. Η θερμοκρασία στη Βέροια θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς κελσίου, στη Νάουσα από 8 έως 20 και στην Αλεξάνδρεια από 8 έως 23 βαθμούς κελσίου με ανέμους που δεν θα υποχωρήσουν και υπολογίζονται στα 3 μποφόρ.

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου όπου γιορτάζεται η επέτειος του «ΟΧΙ» οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στο νομό θα είναι καλές, ειδικά για όσους επιλέξουν να παρακολουθήσουν τις παρελάσεις. Συγκεκριμένα στη Βέροια η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς με λίγα σύννεφα, στη Νάουσα από 9 έως 19 βαθμούς με 2 μποφόρ και ηλιοφάνεια, ενώ τέλος στην Αλεξάνδρεια οι άνεμοι δεν φαίνεται να υποχωρούν και θα είναι έως 3 μποφόρ, λίγα σύννεφα και θερμοκρασία από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ