Quantcast

http://picasion.com/

Μισό να ξυθώ - Το περιστατικό που... «αμαύρωσε» την παρέλαση της Βέροιας

Σε εορταστικό κλίμα και με παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 16/10 η παρέλαση για την 106η επέτειο της Απελευθέρωσης της Βέροιας, με τους Συλλόγους, τους μαθητές, το στρατό και τα αδέσποτα σκυλιά να παρελαύνουν στην οδό Μητροπόλεως. Την παρέλαση
μάλιστα άνοιξε, αντί της Μπάντας, ένας μαύρος σκυλάκος, καμαρωτός - καμαρωτός, που φάνηκε να απολαμβάνει την προσοχή όσο κατέβαινε την Μητροπόλεως. Λίγο μετά, ανάμεσα στους πολιτιστικούς συλλόγους, σειρά είχε και ένας ακόμα, ασπρόμαυρος, γνώριμος των παρελάσεων στη Βέροια, που αυτή τη φορά όμως προέβη σε μια πράξη που αιφνιδίασε θεατές και επισήμους.
Τι έκανε; Ενώ τα τμήματα περνώντας μπροστά από την εξέδρα, στρέφουν το κεφάλι προς τους επισήμους, ο σκυλάκος, με το που έφτασε στην εξέδρα, επέλεξε -θαρρείς επιδεικτικά- να κάνει μια στάση, να στρέψει... άλλο σημείο του σώματος προς τους επισήμους, να ξυθεί και να συνεχίσει κανονικά την παρέλαση. Κίνηση που χαρακτηρίστηκε από τον κόσμο ποικιλοτρόπως, με άλλους να γελάνε και τους πιο καυστικούς να το εκλαμβάνουν ως... κίνηση αποδοκιμασίας προς την εξέδρα! 

Όποιος και αν ήταν ο σκοπός του σκύλου, που φυσικά ήταν η ανακούφιση από τη φαγούρα, η εικόνα αυτή μπροστά στην Υφυπουργό που ήταν καλεσμένη στις επετειακές εκδηλώσεις της Βέροιας, σίγουρα έκαναν κάποιους να... δαγκωθούν!

Ελπίζουμε ο σκυλάκος να μην έχει την τύχη του μαθητή από τη Λάρισα που μούτζωσε τους επισήμους και που οι φήμες λένε πως όταν κατατάχθηκε στο στρατό, μετατέθηκε δυσμενώς σε φυλάκιο στην «πινέζα»!



12 σχόλια:

  1. Πέρα από το αστείο του θέματος,(απλώς ξύθηκε, δε δάγκωσε, ούτε έκανε την ανάγκη του εκεί μπροστά και τότε θα βλέπαμε την απόλυτη ξεφτίλα) η αλήθεια είναι ότι το κακό με τα αδέσποτα έχει παραγίνει. Φταίμε όλοι,όμως αυτοί που έχουν την αρμοδιότητα για την αντιμετώπιση του προβλήματος πρέπει να κάνουν περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έχω πάρει απόφαση, μετά από επίθεση σε συγγενικό μου πρόσωπο: Ψήφο από εμένα θα δει ο υποψήφιος Δήμαρχος που θα κάνει την Βέροια Ευρωπαϊκή πόλη, χωρίς αδέσποτα. Και δεν ακούω τίποτα. Περιμένω τα προεκλογικά προγράμματα. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τον έκανε τον συγγενή σου αν ήταν σκατόψυχος όπως εσύ! Αναρωτήθηκες γιατί τον δάγκωσε μήπως; Ίσως γιατί κάποιο κάθαρμα τον χτύπησε και σιχάθηκε το ανθρώπινο είδος; ΆΝΤΕ ΨΟΦΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΔΙΠΟΔΟ ΣΙΧΑΜΑ!

      Διαγραφή
  3. συμφωνώ και επαυξάνω !!! Ψήφος μόνο σε αυτόν που θα μαζέψει τα αδέσποτα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω απολυτα,εχει παραγινει με τα αδεσποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ντροπή της Βέροιας δεν είναι τα αδέσποτα αλλά οι βεροιωτες που με την βλαχομπαροκ νοοτροπία και ιδεολογια τους αμαυρώνουν την εικόνα και τη ζωή αυτής της πολης. Ο βεροιωτης είναι καλός για να πιει κανένα καφέ με τα καλά του ρούχα και να καμαρώνει για να τον βλέπουν οι περαστικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21 Οκτωβρίου 2018 - 12:01 μ.μ. Συμφωνώ απόλυτα μαζιμαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι εικόνα πόλης αυτή με τόσα αδέσποτα παντού. Ίσως φταίμε όλοι ή πολλοί για το χάλι αυτό αλλά κάπως πρέπει να μαζευτεί το κακό αυτό. Να βρεθεί μια λύση και ας βάλουμε πρώτα το καλό των ζώων και όχι να βρίζουμε αυτούς που ζητάνε κάποια λύση του προβλήματος ΡΕ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ με τέτοια τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά η λύση που βρεθηκε από τους Βεροιωτες ήταν οι φολες

      Διαγραφή
    2. Αυτο δν ειναι ΛΥΣΗ, ειναι ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑ-ΛΥΣΗ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ