Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λαζός: «Δεν θα ξανακάνουμε τα ίδια λάθη»

Σ' ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό, με λιτό και πιο μοντέρνο τρόπο παρουσιάστηκε στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας που θα αγωνίζεται για την περίοδο 2018-2019 στην Β' Εθνική κατηγορία. Με την παρουσία όλων των παικτών της ομάδας, πλην του Φαίδων
Παραπούρα που απουσίαζε για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, των προπονητών και αρκετών φίλων και χορηγών ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας Ηλίας Λαζός ανέλυσε τους στόχους για την νέα χρονιά. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:

«Φέτος η ομάδα δεν έκανε μεταγραφές "αεροδρομίου". Δεν θέλαμε ούτε φαμφάρες ούτε τυμπανοκρουσίες. Η καλύτερη μεταγραφή για εμάς ήταν ότι παρέμεινε όλος ο περυσινός κορμός της ομάδας καθώς αυτός ήταν και ο βασικός μας στόχος σαν διοικούσα επιτροπή. Λάθη που κάναμε στο παρελθόν δεν θέλαμε να τα κάνουμε ξανά. Το πετύχαμε 100% και σε συνδυασμό με την προσθήκη του Βαγγέλη Σισμάνη, του Νίκου Παπαδόπουλου και του Γιώργου Πονόπουλου σας παρουσιάζουμε την φετινή ομάδα» δήλωσε ο Ηλίας Λαζός στο ξεκίνημα της ομιλίας του για να συνεχίσει: «Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο, ίσως το δυσκολότερο των τελευταίων ετών και οι διαφορές των ομάδων είναι πολύ μικρές. Ξεκινάμε με δύσκολο παιχνίδι εντός έδρας την Κυριακή (7/10) με μια ομάδα που έχει φιλοδοξίες για να ανέβει κατηγορία. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και εγγυούμαστε ότι όλα τα παιχνίδια θα προσφέρουν πολύ καλό θέαμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ